Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Hogyan bolondítsuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemelt srácot? Ti minek örülnétek?

Figyelt kérdés

Mert annyian kíváncsiak erre, ezért kéünk benneteket fiúk, segítsetek nekünk!

Eddig nagyon jó ötletnek bizonyult: "Lökd őt a falhoz, aztán csókold őt erőszakosan 30-40 másodpercen keresztül.

Aztán mondd el neki fanatikus, kiéhezett tekintettel, hogy őrülten szereted. "

Ti minek örülnétek?

2010. máj. 28. 15:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Elég ha barátkoztok vele, barátként túl sokat találkoztok vele, és amikor rájön a d.ughatnék, akkor nem utasítjátok vissza. Ennyi.
2010. máj. 28. 15:59
 2/12 anonim válasza:

Tépd le a nadrágját,és kezd el vadul lepipázni.

Na annak nagyon sok srác örülne!!

2010. máj. 28. 16:12
 3/12 anonim ***** válasza:

Amelyik csaj nekem tetszett valaha is, annak nem kellett engem magába bolondítania.

Nekem viszont sosem sikerült egy ilyennél sem elérni semmit se. Senki se tudja miért...

2010. máj. 28. 16:19
 4/12 A kérdező kommentje:

Az első kettőnek köszönöm az értelmes választ, bizonyára felétek így mennek a dolgok...:)

Utolsó, Neked pedig kitartás!

2010. máj. 30. 09:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

hát figyelj.. ha nem ismered a kiszemeltet és mondjuk sokat találkoztok suliba pl, akkor nézd egyfolytában, ha észrevesz és ő is néz egy kicsit akkor mosolyogj rá :) én ettől biztos elolvadnék és tudnám hogy akarsz valamit:)utána meg vedd fel msnre és beszélgessetek.

Ha meg ismered a srácot akkor szerintem elég ha az eddiginél többet akarsz vele lenni, beszélgetni. Ez egyáltalán nem nehéz :) a lányoknak sokkal könnyebb is. :) A fiúk görcsölnek azon mindig, hogy "mi van ha pofára esek? tiszta cink lesz. kiröhögnek majd." Úgyhogy tudd meg: A LÁNYOK KEZÉBEN VAN AZ IRÁNYÍTÁS (sajnos) :D

Röviden és tömören ennyi :D --> egy őszinte mosoly és közben mélyen a szemébe nézel...

2010. máj. 30. 09:52
 6/12 anonim ***** válasza:

16:19nek

akinek én kellek, az nekem nem kell, aki meg nekem kell, annak én nem kellek, ugye?

nekem is ismerős...

15/L

2010. máj. 30. 10:07
 7/12 anonim válasza:

"Lökd őt a falhoz, aztán csókold őt erőszakosan 30-40 másodpercen keresztül.

Aztán mondd el neki fanatikus, kiéhezett tekintettel, hogy őrülten szereted. "

2010. máj. 30. 10:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Lány vagyok de azért remélem nem baj, hogy írok. Nekem is voltak ilyen próbálkozásaim, de egyik sem sült el jól, lehet épp a véletlenen múlt... na mindegy. Inkább az egyenesség híve vagyok. Oda megyek és megkérdezem, hogy éppen szabad és ha igen akkor tetszem e neki mert ő tetszik nekem és ennyi. Minek mosolyogjak meg jó pofizzak feleslegesen ha közben meg kiderül, hogy be se jövök neki vagy van csaja? Ezzel meg átlépjük a hosszadalmas meg felesleges "hódításokat". Neked eddig ez jött be, az összes többi tipp meg trükk csődöt mondott. De mondom lehet a véletlenen múlt...
2010. máj. 30. 10:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Éreztesd vele, hogy nem vagy elérhetetlen!Merjen oda menni hozzád.

Sok srác azért nem megy oda a nőkhőz, mert "úgy is elhajt"...

Ha szemezel vele, vagy mosolyogsz rá egy szórakozóhelyen az azért már elég egyértelmű.Ha ezt nem fogja fel, akkor meg vagy balek, vagy búza.

2010. máj. 30. 11:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Egyetértek az utolsó két válaszadóval, de mi a helyzet akkor, ha már ismerjük az illetőt? Sőőt! A barátunk... :)
2010. máj. 30. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!