Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok várni a szexszel sokáig a régi korai tapasztalatok miatt. Emiatt szúrtam már el ismerkedést is. Ezen hogy tudnék segíteni?
20-21 évesen kezdtem igazán ismerkedni, előtte csak egy puncit láttam, ami a barátnőmé volt, akivel 18 évesen voltam együtt fél évet.
Viszont az ismerkedéseim elején nagyon szerencsés voltam azzal, hogy tök normális és jó értelemben átlagos lányokkal is lefeküdtünk tök hamar. 4 randi után, 3 randi után, két hét ismerkedés után, még két olyan csaj is volt, akikkel az első randevú végén volt szex.
Életem eddigi legnagyobb szerelmével is, akivel aztán 2,5 évet voltunk együtt, az első randinkon csókolóztunk és a harmadik randinkon lefeküdtünk egymással!
És ezek miatt egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy várni kelljen a szexszel ilyen 10 randikat, vagy 1 hónapot (az első randitól számítva), pedig az utóbbi időben sok ilyen lánnyal megismerkedtem. Ezt hogy kezeljem? Már szerintem nagyon édes, normális lánnyal is szúrtam el emiatt az ismerkedést az utóbbi időben, hogy annyira az van a fejemben, hogyha két ember kedveli egymást belsőre és tetszenek egymásnak külsőre, akkor normális dolog hogy lefekszenek egymással.
25/F
9:
El kellene mennem keleti filozófiákat, művészeteket vagy harcművészeteket tanulni, ahol a várakozás nagy érték. Tényleg értem hogy ezt mondod te is meg más is, hogy "Tanulj meg várni."
Csak erre azt mondom, hogy "Köszi! Na és azt elmondanád hogy hogyan tanuljak meg várni?" - Mert ez lenne a lényeg.
10:
Nem is ismersz. Tök rosszul írtál le és tíz sorból akartál megismerni, személyiségemről bármit kirajzolni. Bocs, hogy nem tudok esszét vagy önéletrajzot írni ide a gyk.hu-ra. De ha írtam volna, azt sem olvassa el senki. Ne vonj le messzemenő következtetéseket rövid válaszok alapján.
Kérlek nőként ismerd jobban a férfiakat önmagában is. Most csak itt tudom kiönteni a lelkem hirtelen ezen az oldalon.
Fuh de felidegesitettek ezek a valaszok! :D
Nem, nem kell varni egy honapot!!!!
Felnott ember vagy te is es a lany is. Ha varat egy lany egy honapot, akkor hagyni kell a francba!
Ha egy honap kell ahhoz, hogy megbizzon benned, s te mar az elejen tudatod, hogy nem egy ejszakara tervezel, akkor annak a lanynak komoly problemai lehetnek. S te nem pszihomokusa akarsz lenni hanem a baratja. Vagy a te szavad semmit sem er?
Ha egy honap alatt fizikalisan nem jut el egy olyan szintre, hogy majd letepne rolad a ruhat. Akkor mennyire mukodik nala a kemia?
Mennyire fogja zsarolasrs hasznalni a szexet akar a jovoben is?
Tegyuk fel kivarod az egy honapot, akkor megis ki viseli a nadragot? Te iranyitod a kapcsolatot vagy o?
Te prioritasaid kozott fontos helyen all a szex, az oven nem. Nem vagytok mar az elejen is egyenlo allaspontont. Szerinted, ez nem fogja az egesz kapcsolatot megmergezni?
Meg nagyon az elejen en is belementem ebbe, miutan behodoltam neki, s megtortent a szex akkor annyira durvan ramakaszkodott, mint elotte senki, megfojtott a szeretetevel. Szerintem nem egeszseges ez.
A szex egy termeszetes dolog, ha tartod a szavad s tenyleg tartos kapcsolatot szeretnel, ne alkudj meg!
15:
Köszönöm a választ!
A másik oldalról is jöttek ilyenek, de akkor tényleg egyszerűen csak az a helyzet, hogy nem szabad húznunk egymás idejét olyan lánnyal, aki nem akar szexet kellő megismerés után. Nem vagyunk egyformák, semmi gond, el kell engedni egymást ilyenkor.
Az én fejemben most olyan 5-6 randi és/vagy két hét-20 nap a felső határ kb (az első randitól számítva).
Nem tudom, hogy miért r.bancoznak le valakit kapásból, aki nem vár egy hónapot a szexszel. Első alkalommal mi majdnem egy fél évet vártunk vele a barátommal, de amikor senki sem szűz, mire kellene várni? Számomra, a szex is fontos, ha pedig szimpatikus és vonzó a férfi, akkor én nem is akarnám elvenni magamtól az élvezetet. :)))
28/n
15-nek és kérdezőnek: azért kellene várni (jó esetben) mert az ismerkedés arról szólna hogy alaposan kiismerjük a másikat mielőtt lefekszünk vele. Felhozott itt a kérdező példát: gyors szex és két és fél éves kapcsolat (vagy mittom én mennyi,nem emlékszem)Igen, van ilyen. Meg olyan is van hogy 1-2 hónapon belül kiderül, hogy mégsem passzoltok. És akkor búcsút mondtok egymásnak és mindenki megy a maga útján. És egy pasinak mindegy is az egész, hogy hány ilyen van. Csak hogy amikor egy nő ezt csinálja és 25 évesen annyi szexuális partnert tud megnevezni mint akárcsak te, esetleg többet, akkor a férfiak 90%-a húzza a száját és megjegyzi, hogy szexre jó lesz, de másra nem, mert ribi. Én nem illetném jelzőkkel az ilyen lányokat, mert én is nő vagyok és szeretem a szabadságot, de hosszú távon magukkal szúrnak ki. És ha egyszer a pasijuk féltékeny lesz, az lesz az első gondolata, hogy "nekem is elsőre feküdt".
Sajnos, az élet ilyen, és itt is látszik, hogy nincs igazi egyenlőség a két nem között.
Én 15 évvel idősebb vagyok mint te, de senkivel nem feküdnék le első randin,vagy akár másodikon.
18:
De lehet hazudni is, ha megkérdezik a szexuális partnereid számát. Én mikor 20 évesen majdnem szüzike voltam egy lánnyal a hátam mögött, többször felfelé kerekítettem, mert volt lány, aki azért hagyta abba velem az ismerkedést, mert szerinte kevés volt, hogy még csak egy lánnyal voltam.
Aztán manapság meg már lefelé kerekítek, mert megint csak sajnos volt lány, aki csak amiatt hagyta abba az ismerkedést velem, mert most meg túl sok lánnyal voltam már. Azt kell mondani, amit hallani szeretnének ebben.
---
A másik dolgot meg jól írtad: Férfiként nem kezdek el sírni, hogyha valakivel hamar lefekszünk, aztán kiderül 1-2 hónap után, hogy mégsem illünk össze. "Brühü-brühü, csak szex volt?" - Ilyen nincs. Az is jó, ha belsőre nem lettünk volna jó pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!