Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Haver volt csajával?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haver volt csajával?

Figyelt kérdés

Mit gondoltak arról ha valaki összejön egy ismerősének vagy haverjának a volt barátnőjével?

Történt ugyanis hogy két kedves ismerős (pár) szakított, és megtetszett a lány. Előtte nem is nagyon foglalkoztam vele, gondoltam úgyis foglalt. De most hogy szabad tettszik, és lehet én is neki. Mit gondoltok?

2010. máj. 28. 13:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Volt - elmúlt - ex - finito. Semmi köze már hozzá ki mit csinál a csajával.
2010. máj. 28. 13:38
 2/9 anonim ***** válasza:

Nálunk a baráti társaságban egymás exei tabuk... de ezt mindenki el is fogadja...

Thug

2010. máj. 28. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:

miért ne?

a haverral utána jó történeteket lehet mesélni egy sör mellett... :-)))

2010. máj. 28. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is tabu. Attól hogy ex, még lehet fontos neki, vagy kötődhet még hozzá. Egy barátság ennél többet ér.
2010. máj. 28. 13:43
 5/9 A kérdező kommentje:

Engem nem zavar hogy a volt barátnőmnek van barátja, sőtt jókat szoktam vele röhögni :D

Csak gondolom ez nem mindenkinél így van, ezért kérdezem.

2010. máj. 28. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:
inkább ne
2010. máj. 28. 13:47
 7/9 anonim válasza:
Az ex tabu dolog, legalábbis felénk ez ilyen íratlan szabály. Nyilván arra értendő ami kapcsolat volt... (van 1-2 olyan nő akin több embernek egyéjszakás is volt, nyilván nem erre megy a kérdés)
2010. máj. 28. 13:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes módon megtetszettem haverom volt nőjének, de én nem akartam ezt. Haverom azt reagálta: "még örültem is volna ha összejöttök, így tudom, hogy nem valami gyökérrel jön össze". De ezek után se léptem. Szóval ilyen is van
2010. máj. 28. 13:50
 9/9 anonim ***** válasza:

végtelen nagy tahóság haver volt csaját megdugni vagy összejönni vele. sztem ne tedd.

bárkit megtöcskölhetsz de a havert nem buknám egy punci miatt.

20f

2010. máj. 28. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!