Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam ki hogy nem csak haver akarok lenni?
Na látod, pontosan ez a baj a kérdéssel is... a lánytól függ, hogy mit szeret jobban, a kertelést, vagy ha egyenes odaállnak és a szemébe mondják a dolgokat. Neked jobban kell ismerni, mint nekünk és jobban kell érezned, hogy mire mit reagálna.
Általánosságban azt tudom mondani, hogy próbálj minél több közös programot szervezni, és közelebb kerülni hozzá, amikor már bizalmasabb dolgokról is beszéltek egymással.
Felejtsd el azt javaslom.
Amelyik lany kiteregeti neked a maganeletet(volt pasik/mi bantja/stb.) es hallgatod, azzal soha nem lesz a baratsagon kivul mas, mert amikor meglat teged, ezek dolgok fognak eszebe jutni. Es ez bizony nem jo.
Nem azon múlik egy kapcsolat jövője, hogy sokat beszél a múltjáról egy lány és te azt meghallgatod. Hanem hogy vonzódik-e hozzád.
Voltam régen hasonló helyzetben. Sokáig nem tettem semmit, de eljutottunk egy pontra, mikor már nem bírtuk tovább a csak barátságot.
Most is egy ilyen kezdődő kapcsolatom van. Hamarosan az egyik beszélgetés végén át fogom ölelni és magamhoz húzom.
Sosem tudtam udvarolni, nem is tudom mi az. Ebben ösztönös vagyok és ezért őszinte. Nekem bevállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!