Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsam le a buszon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam le a buszon, mert nagyon bejön nekem?

Figyelt kérdés

16 éves csajszi vagyok és Budapesten tanulok egy gimiben. Ürömről járok be busszal minden reggel.Nagyon megtetszett egy 17 év körüli lány a buszon és elég sokszor reggelente egy busszal megyünk a suliba, de

sajnos nem abba a gimibe jár :(, mint én. Tehát csak a buszon tudnék vele ismizni. nem tudom hogyan kezdjek hozzá.Valaki tudna valami jó módszert, írjátok meg?!!

Elég csinos lány, olyan aki igazán ad magára. Világosbarna haja van és kék szeme. A hajában szokott lenni melír is és sokszor látom az arcát,-ami nagyon gyönyörű-, szépen sminkeli ki.Elég elegáns a ruházata, sokszor látom szoknyában és felülre egy blézert vesz fel. Nem sok emberrel láttam beszélgetni, eddig azt állapítottam meg, hogy elég visszahúzodó és komoly.

Pedig szívesen elvinném színházba, biztosan tetszenne neki. Ötleteket kérek!!! ;)

2008. okt. 21. 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:
hm... ez komoly ügy... fogalmam nincs őszintén, mert lehet, h ő nem a lányokhoz vonzódik, ahogy Te, hanem pasikhoz.. És ha odamész, h szia stb... hm.. amugy ugy lehetne, h leülsz mellé és te kezded a beszélgetést, h szia sokszor látlak ezen a buszon.. stb stb.. mizujs.. sulid? stb...
2008. okt. 21. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

Ha a hölgy heteroszexuális, akkor sajnos bármit is teszel, nem fogod érdekelni.

Azonban ha látsz valami jelet irányodba, akkor szerintem légy bátor.

Petranova

2008. okt. 21. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
Írásod legelején azt mondod lány vagy!:) Valóban? Ha igen, nehéz a dolgod, ha azt mondod visszahúzódó és komoly, nem valószínű hogy lányokat szeretné, ahogy az előző válaszoló írta :) De nem elírtad véletlen, mármint hogy csajszi vagy?:)
2008. okt. 21. 12:32
 4/6 A kérdező kommentje:
azt már csak tudom, magamról, hogy mi vagyok :))))))))
2008. okt. 21. 13:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Értem!:) Akkor elég nehéz dolgod lesz! De ahogyan írták, az a legjobb módszer! Sok sikert!:)
2008. okt. 21. 13:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj oda nyugodtam hozzá, még ha a pasikat is szereti akkor se fog elhajtani, mivel azt gondolhatja hogy csak barátkozni akarsz, vagy nagyon unatkozol. Menj oda és kérezd meg hogy pl hol vette a felsőjét/nadrágját/nyakláncát... mert te már hónapok óta egy ilyet keresel. Ha mond 1 boltot akkor kezdheted mesélhetni h nem mindig van időd arra menni mert tanulsz/messze laksz, innentől már rákérdezhetsz hogy hol lakik, hova jár suliba, miért pont oda, miket szeret, hobbi..., ha meg azt feleli hogy nem tudja már, akkor kérdezd meg h nem egy gimibe jártok, mert nagyon ismerős neked. Miután közli hogy nem, kérdezd meg h akkor melyikbe, miért pont oda.... :)és fogytasd ugyan úgy közben megdícsérheted a haját v a szemét. Utazás vége felé jegyezd meg simán h jó volt vele beszélgetni és legalább nem unatkoztál :)

Mivel elég kevés az esély hogy ő is a lányokat szereti elősször csak a barátnője próbálj lenni. Mindig ha látod hogy egyedül van, menj oda hozzá, hiszen már előző nap egy jót beszélgettetek. Ezután rákérdezhetsz h van-e pasija, ha azt előzőleg nem hozta fel magától. Ha azt mondja hogy nincs, akkor mond neki h most épp neked sincs senkid... De semmiképp ne áruld el neki hogy tetszik. Mert ha a lányokat szereti az idővel úgyis kiderül, ha meg nem akkor meg csak kellemetlenül éreznétek magatokat.

És hidd el bizonyos szempontból még előnyösebb helyzetben is vagy mert nem az fogja gondolni hogy rámászol.

Bátorság és jó ismerkedést! ;)

2009. okt. 19. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!