Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Két felnőtt esetén kinek kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két felnőtt esetén kinek kell fizetni a randikon? Írd meg hogy FF vagy NŐ vagy és hány éves.

Figyelt kérdés

A) - mindig a férfi kötelessége fizetni

B) - az első alkalmon a férfi, utána felezik a költségeket a felek

C) - Mindig mindenki állja a maga költségét

D) - anyagi viszony függvényében járuljanak hozzá a felek

2017. szept. 25. 15:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Aki kezdemenyezte a randit.

32N

2017. szept. 25. 15:51
 12/22 anonim ***** válasza:
Igazából megbeszéléstől függ. Például ha egy drága helyre hívna valaki randizni, akkor én rosszul érezném magam, ha mindent ő fizetne. Ha viszont mondjuk meghív egy kávéra, akkor szerintem teljesen rendben van, hogy a férfi fizet mondjuk. Én is azzal értek egyet leginkább, hogy az fizet, aki elhívta a másikat. Mert nyilván olyan helyre hív, ami az ő pénztárcájának is megfelel. Ettől függetlenül azért legyen már egy kis udvariasság a férfiakban. Természetesen ha sok a számla úgy is fel fogom ajánlani, hogy fizessünk felesben.
2017. szept. 25. 15:59
 13/22 anonim ***** válasza:
Nálam C lenne, de úgyse randizna velem senki. 22/n
2017. szept. 25. 16:43
 14/22 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele, h ahogyan érezzük. Nálunk általában a párom fizet többször.

18/l

2017. szept. 25. 17:16
 15/22 anonim ***** válasza:

B, ettől függetlenül már első alkalommal is felajánlom hogy fizetem a részemet, viszont jó pont ha ezt nem fogadja el. Utána persze mindig felesben, felváltva, hacsak nem túl régimódi és gyakrabban ragaszkodik ahhoz hogy ő fizet.

N 40

2017. szept. 25. 17:24
 16/22 anonim ***** válasza:
Férfinak, mert az a potenciál , gondoskodás, jólelküség jele. Néha a nőnek.
2017. szept. 25. 17:54
 17/22 anonim ***** válasza:
E) Megbeszélés alapján a nő fizet. :D Na jó, vicceltem. Szóval megbeszélés alapján.
2017. szept. 25. 18:32
 18/22 anonim ***** válasza:

"Mindig az, aki elhívta a másikat az adott helyre/programra. "

Igen, ez jó ötlet. Csak ugye ismerjük az alapszabályt, hogy mindig a férfinek kell elhívnia a nőt, mert ugye mindig a férfi udvarol, milyen fatökű már, aki nem hívja el, hanem a nőre vár.

2017. szept. 25. 18:39
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Én sosem hívok pasit randizni, ők hívnak, ők is fizetnek(bár mindig felajánlom a részem). Többedik randin mehet már felesben, de nekem általában ezt sem szokták hagyni. Szerintem ez alap dolog egy férfitól, akinek ez probléma, az vagy csóró, vagy sóher.

21L

2017. szept. 25. 20:12
 20/22 anonim ***** válasza:

"akinek ez probléma, az vagy csóró, vagy sóher. "

Egy ócska pár száz forintos kávét nem tudsz kifizetni 21 évesen, de mindenki csóró vagy sóher. Logikus.

2017. szept. 25. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!