Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek melyik jönne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek melyik jönne be jobban?

Figyelt kérdés
Most lettem egyetemista és az évfolyamtársaim között van egy lány, aki nagyon tetszik nekem. Gólyatáborban egy csoportban voltunk, szóval már beszélgettünk néhányszor. El fogom hívni randizni. A kérdés az, hogy a hévégén ott lesz a városban, ahol tanulunk, de nem fogunk találkozni, írjak rá facebookon, hogy randizzunk (persze nem ebben a formában) vagy várjak pár napot, akkor lesz egy buli, ott is ott lesz és inkább csináljam élőben. Én azért az élőben elhívás híve vagyok, de nem nagyon bírok magammal, mert nagyon tetszik. Melyiket javasoljátok?

2017. aug. 31. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Én mindkettőnek örülnêk, de a személyeset jobban értékelném :)

22/L

2017. aug. 31. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Személyesen.
2017. aug. 31. 13:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Személyesen:)
2017. szept. 1. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!