Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyiknek örülnétek jobban?
Van egy lány akit minden nap látok a vonaton, tehát látásból már nem vagyunk ismeretlenek egymás számára. Szemeztünk is már párszor és szeretném leszólítani. Te melyiknek örülnél jobban:
- Szia, megkérdezhetem a neved?
(Azt tudni kell róla, hogy mindig mosolyog, lehet csak az arcszerkezete miatt, de mindig mosolyra áll az arca)
-Te mindig mosolyogsz? Szia XY vagyok
Vagy ha egyik se, ajánlhattok is.
"Szia,te is ezen a vonaton utazol?" :D
Viccelek.
Sztem az első az jó :)
Az első jobb, mondjuk én valamilyen indokot találnék, amivel megszólíthatom, és utána kezdenék el ismerkedni. :)
A mosoly...Nem tudom. Én nem venném jó néven, mivel egyáltalán nem mosolygok mindig. Mindenkinek vannak olyan napjai, amikor nem tud vigyorogni~
21/L
A 2.
Ennyi kiegészítéssel, hogy
"Te mindig ilyen szépen mosolyogsz? Szia! XY vagyok, van kedved egy kicsit beszélgetni?"
Inkább az utóbbi, ha valóban mosolygós.
És ő is szimpatizál veled, úgy látod?
Ha igen, ülj le mellé, ha "szabad", vagy ha egyből nem akarsz sokáig mellette lenni, csak beszélj vele egy kicsit, amíg várakoztok. ;-)
Bár téma akár most is lehet, amilyen szuper a héten a vonatközlekedés pár fő vonalon...
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!