Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, lányok, nők melyiknek örülnétek jobban?
Figyelt kérdés
Nos barátnõm nemsokára átlépi az áhított 18-at.
Azt terveztem hogy elvinném vacsorázni valahova...VAGY
Mivel tömbházban lakunk és ha a tetõrõl elég szép kilátás van és felvinném oda virág,pezsgõ,csoki és ilyen apróságok kíséretével ja és naplementét néznénk.
Melyiknek örülnétek jobban?:)
2012. márc. 25. 19:06
2/25 anonim válasza:
ház tető de a házmesterel vigyázz :D mert egyes lépcsőházakba nagyon gyökér a házmester :D
3/25 anonim válasza:
miért nem viszed el bulizni???? aztán kövi nap meg ágyba vinnél neki mindent amit szeret :)))
5/25 Sally06 válasza:
A második lehetőség. Sokkal romantikusabb ha kettesben vagytok :)
6/25 anonim válasza:
egyértelműen a második lehetőség. ötletes, romantikus, egyszerű, mégis nagyszerű. :)
7/25 anonim válasza:
Egyik éjszaka menj fel és nézd meg hogy mekkora szél van. Amúgy jó ötlet lehet.
9/25 A kérdező kommentje:
hm ugylátom a tetõ a nyerõ köszönöm :)
amugy a házmesterrel jóban vagyok nem lesz gond
2012. márc. 25. 19:12
10/25 anonim válasza:
Én az elsöt választanám mert tériszonyom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!