Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az elso es az egyetlen vagy ne is almodjak rola?
Aránylag ritka, de van ilyen.
Te tegyél le erről. Te is bőőőőven és kiszemelted is bőőőőőőőőőőőven messze vagytok olyan szintt, ahol erre van esély.
Most van csaja, vagy nincs??? O.o
Hát... ne haragudj, de normális férfi nem fogja megcsalni a barátnőjét, és a csók is már vastagon megcsalás. Ha komolyan akarna tőled vmit, már rég szakított volna. Azt megpróbálhatod, hogy "figyelj, megbántam a csókot, mert tisztességes lánynak tartom magam. Addig nem lesz közöttünk több, amíg nem szakítasz, mert ez így velem és a barátnőddel szemben is tisztességtelen". Abból, amit erre lép, simán látszik, hogy esetleg az történt-e, hogy csak fél kilépni a kapcsolatból, mert új neki az, hogy másba beleszeretetett, vagy csak a csaja mellett hülyít, te jó vagy mellékesnek stb.
Addig ne próbáld meg vele, amíg nem szakít... 1) ez nem garancia a boldogságodra, mert simán lehet, hogy szerető státuszban maradsz jó sokáig, 2) sztem te sem akarsz egy mocskos kis lotyó lenni, aki más pasijával hentereg.
Nyilvan valoan nem szeretnek azok koze a lotyok koze tartozni.. es igyekszem is eleget tenni ennek..
Egyebkent o sajat maga elmondta h igazabol total jo elete van helyre jott mindenhogyan... de miota engem megismert teljesen megfordult vele a vilag es neki nem az kell ami van hanem en...
"lanykent hozzaszoktam mar a pasik hulye dumajahoz :) ... kozolte h szamara gyonyoru lany vagyok es nagyontetszem neki.. nos azota beszelgetunk"
Látom, olyan jól hozzászoktál, hogy rögtön be is dőlt a nunid.
Amúgy meg, mond ki neki kerek perec, ha akar valamit tőled hagyja ott amazt a csajt. Pont.
Persze nyilvan igazatok van, habar alitasa szetint sosem vilt megcsalos tipus es egyebkent is olyan kis visszahuzodo srac.. nem erolteti a szexet ha talakozunk magahoz szorit nagyokat sohajt megcsokol es elkoszonunk.. ertem en h nem szep dolog ez.. de hanyan tudunk parancsolni az erzeseinknek?
Egyebkent apam elhagyta anyumat mikor megszulettem egy masik noert :D :/ azota is hazasok...
Te jó ég! Barátnője van, de téged csókolgat meg feküdne le veled?
Szerintem adj egy lökést a jobb énednek és korrekten zárd le a dolgot ezzel a figurával, és még örüljön is, hogy nem számolsz be a barátnőjének, amit pedig megérdemelne, mert szegény lány nem is tudja miket művel ez a figura a "munkában".
Hogyan tud szerelem kialaulni nálad egy ilyen jellemetelen, hűtlen ficsúr felé? Legyen már benned tartás, a kételyeid látva több van benned ennél, hogy egy ilyen gyökér karjaiba borulj. Van másik férfi is a világon, aki szingli és nem egy hűtlen szemétláda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!