Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ha az első randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha az első randin a lány nem ajánlja fel, hogy fizeti a kávé, süti stb. ráeső részét, akkor el kell felejteni, mert csak pénzéhes?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy az első randit egy próbának kell tekinteni, és ha a lány nem fizeti a részét, akkor nem szabad tovább foglalkozni vele, mert ezt fogja ezután is elvárni. Mi a véleményetek erről? Vagy esetleg az első randi nem számít, csak ha a másodikon sem ajánlja föl a fizetést? Vagy a második randin neki kellene meghívnia? Hogy van ez most? Számít ez egyáltalán?

2017. szept. 19. 12:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem az ilyen szabályokat, hogy x. randin már kinek kell fizetni...stb.

Természete, hogy az fizet aki meghívja a másikat, ha felajánlja, hogy fizeti a részét mindig visszautasítom, de ha nem ajánlja fel, az egy rossz pont nálam, akárki akármit mond. Emiatt még nem hagynám ott, de én az ilyet megjegyzem. Itt nem az a pár ezer forint a lényeg, hanem maga a gesztus.

Második randin örülök, ha a csaj hív meg, de ha nem akkor lehet, hogy én, ez változó, attól függ milyen benyomást tett rám. Ilyenkor általában nem fizetős helyre megyünk, vagy ha már sokat beszélgettünk online és szimpatikus akkor talán, változó.

2017. szept. 19. 18:47
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez baromság. A pénzéhesség sokkal nagyobb dolgokban mutatkozik. Én úgy vagyok vele, hogy a fiú hívott el randira, a fiú mondta, mi legyen a program, fizesse is ő az első kört/kávét/akármit. Senki sem halt még bele 1-2 ezer forintba, az meg magára vessen, aki ipari csajozást csinál, vagy puccos hellyel akar pénztárcát villantani.

A volt párommal is így csináltuk, utána össze-vissza fizettük egymás részét is, meg a magunkét is, meg ment folyamatosan az apró csokik, ajándékok adogatása akár "csak úgy" alapon is, ünnepekkor nagyjából azonos értékben odatettük magunkat, vagy dolgoztunk az ajándékon, sosem volt gond az anyagiakból. Én eléggé szigorúan veszem a magam anyagi önállóságát, és a párom saját vagyonának/keresetének tiszteletben tartását. Sosem számoltam ezzel, és sosem akarok.

Legutóbb úgy randiztunk, hogy a srác állta a kávénkat, utána kicsit sétáltunk, elmentünk kajálni, ott meg már lecsaptam a lehetőségre, és külön kértem a számlát, hogy mégse legyen durva annyira. Viszont az összes randimon a fiú még azelőtt felajánlotta, hogy ő fizet, mielőtt a pénztárcámért nyúlhattam volna. Nekem ez a természetes, és szarrágóskodásnak érzem, ha valaki ebben mér... Nem igaz, hogy valaki (bocs) ennyire csóró. Legalábbis az nekem inkább azt sugallja, hogy nagyon nem tudja helyén kezelni az anyagiakat, ha ez is számít neki, mert hogy nekem mindig volt fölös 1-2 ezrem szórakozásra havonta, még a legnagyobb szarban meg gyűjtögetésben is, az biztos.

21N

2017. szept. 19. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!