Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Férfiak! Hogyan öltözködjön egy nő az első randira. Mi tetszik nektek? 38/N
Figyelt kérdés
2017. szept. 10. 17:13
1/23 anonim válasza:
Én szeretem látni a lábát pl. Tehát egy szoknya és harisnya az szuper. :)
Fent pedig ahogy sikerül természetesen hozzá öltözve :)
De nem baj ha látszik az alakja cicije formája. :)
2/23 anonim válasza:
Mindenkinek más tetszik. De nyilván az sem mindegy, hogy az első randin mi a program és ahhoz öltözik-e.
3/23 A kérdező kommentje:
Kicsit görbe a lábam akkor is jobb ha szoknyába megyek? Amúgy vékony vagyok a nadrág jobban áll szerintem.
2017. szept. 10. 17:21
4/23 anonim válasza:
38 évesen fel kell tenned ezt a kérdést? mit csináltál az elmúlt kb 20 évben?
5/23 anonim válasza:
Miért ne tehetné fel?!
Ez az oldal lényege?
2-es voltam és le lehet pontozni nyugodtan. :D
6/23 anonim válasza:
én is azt mondom hogy ha ennyi idősen ezt még kérdezned kell akkor inkább nem menj randira
7/23 A kérdező kommentje:
Férjnél voltam. Akkor még más volt a divat is amikor őt húszévesen megismertem. Aztán már nem volt téma ki mit vesz fel. Ha zavar hogy felteszem ezt a kérdést nem kell rá válaszolni.
2017. szept. 10. 17:30
8/23 anonim válasza:
Miért ne tehetnél fel? Mert 38 évesen már nevetséges. Ez olyan, mintha ennyi idősen kérdezné meg, hogy hogyan lehet meghosszabbítani a személyit.
9/23 anonim válasza:
Én szeretem az egyszerű, letisztult stílust, ami némi eleganciát és sportosságot is képvisel egyben.
10/23 anonim válasza:
Mindenkinek más és más áll jól. Én úgy vagyok vele, hogy nem a legfontosabb mi tetszik nekem, hanem az amiben a lány jól érzi magát azt vegyen fel.
Nekem többet ér maga a kisugárzása a lánynak, a mosolya, az arca, persze hazugság lenne az hogy nem nézném meg az idomjait, de például a barátnőmnél a mosolya tetszett meg már 3 éve együtt vagyunk, kapcsolatunk töretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!