Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Férfiak! Hogyan öltözköd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Férfiak! Hogyan öltözködjön egy nő az első randira. Mi tetszik nektek? 38/N

Figyelt kérdés
2017. szept. 10. 17:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, nokent fogok valaszolni, de en pl. mindig a randi helyszint veszem figyelembe, na meg az idojarast(nyilvan 5 fokba nem fogok szoknyat huzni, vagy nem eroltetek magamra olyan darabot, amiben nem ereznem jol magam).

Etteremhez (pl.magassarku helyett topanka):

[link]

Hidegebb esti setahoz:

[link]

2017. szept. 10. 17:58
 12/23 anonim ***** válasza:
50%

11-nél a pont!

Gondolom 38 évesen már tudja az ember, hogy mást kell felvenni egy szolidabb helyre, mint ha mondjuk bowlingozni mentek.

Aztán mondhatjuk, hogy vegyél ujjatlan ruhát, ha -10 fok van kint.

Ahogy arról sincs sok fogalmunk, hogy milyen a stílusod (nincs nevetségesebb, mint amikor a nőn a randin van először magassarkú, aztán billeg benne).

Szóval millió tényező, de tök mindegy, mert ha ezt ennyi idősen nem tudod, akkor már úgysem fogod megtanulni.

2017. szept. 10. 18:18
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Barmit veszel fel, a lenyeg hogy tukroze a szemelyisegedet..:)
2017. szept. 10. 18:27
 14/23 anonim ***** válasza:
80%

Konkrét ruhákat nem tudok mondani (ahhoz túl férfi agyam van), de én azt szeretem, ha jó megjelenésű valaki... Ruhaboltokban talán a "casual elegant" címszó alatt árulnak ilyen ruhákat. Ha van valami jó parfümöd, akkor azt is használ csak!

(De az is hozzátartozik, hogy első randira nem barlangot mászni szoktam menni, hanem valami jobb étterembe vagy kávézóba. Szóval alkalomhoz illően, az a legfontosabb.)

Kerestem valami random képeket. Nem azt mondom hogy pont ilyen ruhák kellenek, csak úgy a benyomás kedvéért...

[link]

[link]

[link]

2017. szept. 10. 18:43
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Igényes, nőies, kissé sejtelmes ruha. Nem kell ku*vásan kinézni, de lehet szexi-ha jó az alakja, ne takarja el nagyon az adottságait. A lényeg, hogy kényelmesen érezze magát benne. És egy szolíd smink csodákra képes :)

29f

2017. szept. 10. 19:25
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is a business-class felé javasolnám első randira a szetted. A lényeg, hogy ragyogj!

Az előttem szólók jó linkeket adtak, egyetértek.

39/F

2017. szept. 10. 19:30
 17/23 anonim ***** válasza:
50%

"business-class"

az a business-class az business casual :)

Egyébként pedig ilyet akkor vegyen fel, ha ez a stílusa, ha bolti eladó, akkor viccesen fog kinézni irodistának öltözve arra az 5 percre, amíg találkoznak

2017. szept. 10. 19:34
 18/23 A kérdező kommentje:
11. és 14. Köszönöm szépen a képeket, a két képen lévő ruhák tetszettek és vannak is ilyesmi cuccaim. Tehát akkor randira felvehető egyszerű csőfarmer is.Az alkatom is szinte ugyanilyen.A másik képek közül az első nagyon tetszett. Nadrág betűrt ing
2017. szept. 10. 21:00
 19/23 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy sem fiú, sem férfi nem vagyok, de 40 éves nőként az első randira általában egy kávézóban találkozom a partneremmel.

Nyilván sok múlik az alakodon, a stílusodon, a munkádon (főleg, ha az első találkozó nap közben van...)- de ez nálam teljesen normális, hétköznapi ruházat (tényleg business look, vagy smart casual a neve :)

[link]

[link]

[link]

[link]

Ugyanilyen ruhám van, késő délutáni/kora esti randihoz már volt rajtam:

[link]

2017. szept. 11. 14:58
 20/23 anonim ***** válasza:

Egyébként nem árt odafigyelni arra sem, hogy vélhetően a férfi hogyan fog megjelenni. Eleve milyen stílusa van a férfinek? Ha ismered akkor könnyű levenni, ha netes randi, akkor meg azért csak láttál róla 1-2 képet, jó esetben nem mindegyiken edzőruhában meg strandon volt.

Én jártam már úgy, hogy elmentem casualban (pl [link] azaz farmer, pólóing, normális cipő) egy laza délutáni kiülős randira, a hölgy meg úgy érkezett, ahogy egy komolyabb vacsorára megyünk.

Ahogy előfordult, hogy smart casualban mentem (pl: [link] engedélyezett a sötét farmer, de normális cipő, ing, zakó), a lány meg megjelent egy farmer, póló, tornacipőben.

Mondanom sem kell, hogy egyik sem vette túl jól ki magát, az első esetnél azt gondolta a hölgy, hogy nem tudok öltözni (bár szerintem ő volt túlöltözve, de engem ez nem zavart), a másodiknál pedig azt hitte, hogy ilyen karót nyelt fazon vagyok (pedig edzeni, vagy túrázni én sem így járok).

Egyébként szerintem az egésznek túl komoly jelentőséget tanúsítanak az emberek. Most tényleg azon fog múlni, hogy az egyiken vászon tornacipő van, mert laza a munkahelye, a másik meg megbeszélésen volt, és ezért zakója van? (vagy fordítva)

Szerintem ha ilyesmi miatt nem jön össze a randi, akkor jobb is, hogy nem volt folytatása, ennyire felszínes nővel nem szeretnék sok mindent.

2017. szept. 11. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!