Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért viselkedik így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik, és én is tetszem neki, már visszahallottam párszor, és én is észrevettem, mert állandóan néz... Egyszer próbáltam vele beszélni, de olyan nagyképű volt, bár akkor azt mondtam neki, hogy nekem nem tetszik... pedig de... most állítólag van barátnője( az ő állítása szerint), de ennek ellenére még mindig folyton engem néz, és ott van ahol én. Most nem tudom mit csináljak, én már nem merek beszélni vele, főleg most a "bnője" miatt... de most is összefutottunk és le nem vette rólam a szemét, akkor mégis mit akar ?
2010. máj. 27. 13:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Tetszel neki,csak fél,hogy Te neki nem,ezért kitalált 1 kamu barátnőt.
2010. máj. 27. 13:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
még nézegessétek egymást egy darabig,amig megnem unjátok.
2010. máj. 27. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!