Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért viselkedik így a fiú?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így a fiú? Félénk, vagy nem jövök be neki, vagy mi baja van?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az egyetemről, aki már régebb óta tetszik, de valahogy sosem sikerült komolyabban szóba elegyednem vele... A fiúról annyit, hogy 21 éves, matekot tanul, nagyon vallásos, csak fiúkkal barátkozik, és tavaly őszig, mikor elkezdte az egyetemet, vallásos fiúiskolákban tanult.

Két hete végre sikerült hosszabban szóba elegyednem vele istentisztelet után a templomban, ahova mindketten járunk, és az volt az érzésem, hogy jó benyomást tettem rá... Pár nap múlva látom, hogy kiposztolta a facebookon, hogy van egy fölös színházjegye, kinek van kedve vele jönni. Gondoltam egyet, és írtam, hogy jönnék...

A színházba vele jött még az öccse, meg egy barátja is. Színház után még sétáltunk egy nagyot hazafele, és a két másik srác kicsit lemaradt. Pörgött a beszélgetés, viccelődtünk, meg komolyabb dolgokról is beszéltünk, flörtölt, megjegyezte, hogy milyen szép a naplemente, minden hülyeségen nevetett, amit mondtam, többször azon kaptam, hogy bámulja a melleimet... Úgy éreztem, hogy vonzódik hozzám. Hazafele úton pedig mondta, hogy ha van kedvem, eljöhetnék hozzájuk valamikor vendégségbe.

Viszont következő héten templom után elszaladt haza, ráadásul úgy, hogy pont mellettem vágtatott el, és nem is köszönt, még a családját is hátrahagyta, akik még a templomban voltak. Két nap múlva írtam neki a facebookon, hogy akartam neki köszönni a templomban, csak mással beszélgettem, és megkérdeztem, hogy telik a szünideje. Két óra múlva visszaírt, hogy akart köszönni vasárnap, de nem volt benne 100% biztos, hogy mellettem ment el (amit amúgy nem hiszek el...), viccelődött kicsit és érdeklődött, hogy éreztem magam azon az utazáson, amiről meséltem neki anno, hogy menni fogok, meg az ötéves osztálytalálkozómon (amiről szintén meséltem neki, hogy nemsokára lesz). 6 óra múlva visszaírtam neki, megírtam milyen volt, hogy jól éreztem magam, én is viccelődtem kicsit, és a további nyári terveiről kérdeztem.

Erre nem írt vissza. Ennek már majdnem 24 órája. Közben belépett a facebookra, és posztolt is, tehát nem arról van szó, hogy még nem nyitotta ki azóta.

Most akkor mégse tetszem neki? Vagy csak ennyire félénk lenne? Egyébként úgy érzem, hogy nagyon sok közös van bennünk (értékrend, érdeklődés, vallási kérdésekben való egyetértés stb.), úgyhogy sajnálnám, ha egyikőnk vagy mindkettőnk bénasága miatt nem jönne össze...

2011. jún. 14. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:

lehet csak nem jelzi neki a faszbúk hogy levelet kapott...nekem csomószor ez van :/

am sztem tetszel neki :)

2011. jún. 14. 17:39
 2/4 Joy Turner ***** válasza:
57%
Hihetetlen, hogy van ember, aki ezt elolvasta.
2011. jún. 14. 17:40
 3/4 anonim ***** válasza:
hm...talán ilyen félős:)
2011. jún. 14. 23:34
 4/4 anonim ***** válasza:
ne a fészbúkra építsd a kapcsolatodat! max annyit írj, hogy hétvégén nagyon ráérnél elmenni hozzájuk vendégségbe, ha fennáll még a meghívás. ha aztmondja, hogy jöhetsz, akkor semmi probléma, tetszel neki.
2011. jún. 16. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!