Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik ilyen hülyén?
Van egy fiú osztálytársam, aki mindig mögém ül be vagy mellettem lévő padba,előreenged az ajtónál (volt,hogy külön odarohant,hogy kinyissa nekem az ajtót),meg lehurrogja azt a fiút, aki nem enged előre.
Viszont mikor írok neki(vagyis válaszolok a levelére),akkor nem ír vissza.Ezek után én már nem szoktam neki köszönni.Nem tudom miért nem ír,ha mindig a közelemben van?
Volt,hogy hívtam közös programra,nem jött.Házit kértem,nem adta(2x történt meg) oda,de bezzeg,mikor nem kérem,akkor magától felajánlja...Nagyon nem normális viselkedés szerintem,már elegem van belőle,de azért érdekel,hogy mi áll a háttérben?
Ezt poénnak szántam...
http://www.youtube.com/watch?v=7yywPpPRxKY
Viccet félre téve, ne küzdj érte, inkább azt bizonygasd, hogy ha nem akar veled lógni, az az ő vesztesége... Kéresd magad egy kicsit. Sőt nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!