Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy átlagos, hétköznapi lányt untatnék azzal, ha az online játékokban elért sikereimről beszélnék neki?
A jövőhéten randim lesz egy lánnyal. Ezelőtt még sosem randiztam, így fogalmam sincs miről beszélgethetnék vele. Programozó vagyok, a munkámból nem hiszem, hogy túl sokat értene, szabadidőmben fotózni és olvasni szeretek. A fotózásról már beszéltem vele, mikor megismertem, akkor kijelentette, hogy ő olvasni utál, így a könyvekről való társalgás is ki van zárva. Mivel engem a fent leírt dolgokon kívül más nem érdekel, így csak azokról az online játékokról tudnék neki elkezdeni mesélni, amikkel játszom, de ezzel lehet, hogy nem túl előnyés képet alakítana ki rólam magában. Így arra gondoltam, hogy először megkérdezném tőle, hogy szokott-e valamivel játszani, aztán ha azt mondja, hogy nem és nem is érdeklik az ilyesfajta játékok, akkor nem erőltetném neki ezt a témát. Ha esetleg adnátok tanácsokat, hogy ilyen szituban miről érdemes elkezdeni, azt megköszönném!
25/f
Szerintem ha ennyi az összes témád, amiről beszélgetni tudsz - könyvek, fotózás, játékok - akkor már régen rossz.
Mondjuk aki nálam azzal indít, hogy nem szeret olvasni, az is veheti a kabátját.
Szóval ne akarj tőle semmi komolyat, legfeljebb egyszer dugd meg aztán jónapot.
Ha a lány is szereti a számítógépes játékokat- ami szerintem azért még mindig nem olyan gyakori, még ebben a nagyon internet és számítógépfüggő világban se- akkor szerintem nem lesz gond a beszélgetéssel. Ha viszont kerek-perec kijelenti, hogy őt ez nem érdekli, szerintem próbáld kipuhatolni hogy őt mi érdekli, hátha úgy gördülékenyebb lesz a társalgás... legalábbis kezdésnek. Nekem is volt nem egy olyan párom, akivel semmi közös témánk nem volt a munkahelyi élményéken kívül, és minddel elvoltam egy darabig; igaz nem is voltak sírig tartó nagy szerelmek :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!