Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen filmet vigyek hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen filmet vigyek hozzá?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük h ma filmezés lesz, és h én viszem a filmet. Mit vigyek??
2010. máj. 27. 10:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%
a mostani barátnőmmel 2 nappal azelőtt feküdtünk le hogy összejöttünk... hozzá kell tenni h szakítani akarok de mindig szexbe torkollik:D
2010. máj. 27. 12:05
 12/20 anonim ***** válasza:
47%
Én vagyok a nőkkel, hogy akár az első alkalommal lefekszek vele, aztán ha jobban megismertük egymást, akkor meg majd kiderül, hogy alkalmi szex volt vagy hosszabb távú kapcsolat lesz belőle... Amíg mindkét fél jól érzi magát és nem is csapjátok be magatokat vagy a másikat, addig szerintem ez a jó hozzáállás.
2010. máj. 27. 12:06
 13/20 anonim ***** válasza:
47%
Szopass taknyosra 2
2010. máj. 27. 12:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha te úgy gondolod, hogy megteheted, akkor tedd meg, az más téma, hogy nem tudni a srác milyen, mit fog gondolni. Mi is "filmezéssel" kezdtük a randikat a mostani barátommal, több mint egy éve. Ebből persze az lett, hogy a bugyimból rángattam ki a kezét minden alkalommal. :) Mindig egy kicsit többet és többet engedtem neki, kb egy hónap után feküdtem le vele. Lehet hogy akkor rosszul érezte magát, amiért nem mentünk tovább, de éppen mostanában mondta, hogy tök jó volt, hogy ilyen fokozatosan kapott meg, és nem rögtön első randin, így érezte hogy szeretném, még is van bennem egyfajta tartás, nem adom oda magam bárkinek rögtön az első lehetséges alkalomnál. Minden rajtad múlik! Én nem feküdnék le vele rögtön az első "filmezésnél", de kicsit tapogatni engedném, aztán ha többet akar, kénytelen lesz találkozgatni még veled! :)

A filmről... kérdezd meg milyen filmeket szeret, és vigyél olyat. Természetesen ne romantikus drámával próbálkozz, de mondjuk egy jó vígjáték elég jó köztes megoldás lehet :) 20/L

2010. máj. 27. 12:56
 15/20 anonim ***** válasza:
12:56-nak jó a hozzáállása. Csak 1 baj van. Vannak olyan lányok, akik butácskák, és ezt nem úgy reagálják le mint te. Amelyik fiú már nyomul, azoknak nem csak a kezét lökik el, hanem az egész fiút, mert meg találta kívánni a lányt, és elégtételt is kívánt venni. Konkrétan ha egy nőre feláll a farkam filmezés közben és elkezdem tapizni, de a csaj másnpa megszakítja velem a kapcsolatot mert úgyérzi "csak arra kellenék neki" (könyökömön jön ki ez a szöveg) akkor mi a teendő? Te 1 vagy az 1000ből, aki normálisan fogja fel a dolgokat. Várni? Ugyan, nem a várással van a gond...hanem azzal, hogyha kimutatom hogy kívánom, rögtön elhajít magától mert "csak arra kellenék neked"...
2010. máj. 27. 13:00
 16/20 anonim válasza:
Tükrök
2010. máj. 27. 17:27
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
12.56 vagyok. Nem mondom azt, hogy nekem még sosem fordult meg a fejemben az, "hogy ennek a srácnak én bizony csak egy valamire kellek", de ha valaki igazán bejön, akkor nem adom fel ilyen egyszerűen! Kevés az olyan srác, aki csak egy éjszakát akarna, még is képes hetekig, vagy akár hónapokig pedálozni azért hogy megkapja. Oké, előfordul, de ritka... ha egy srác jó pár randi után is csak morzsákból csipegethet, még sem szól egy rossz szót sem, nem értetlenkedik hogy miééért, akkor könnyebben elnyeri egy lány bizalmát, legalább is az enyémet biztos! :) Az a bizonyos női megérzés, és a bizalom kialakulása együtt dolgozik kőkeményen, mire úgy érzem nyugodt szívvel lefeküdhetek vele! Számomra inkább imponál az, ha érzem egy srácnak "bejövök", viszont mindkét oldalról meg kell tartani az egészséges kontrollt úgy gondolom. Ha a leányzó első próbálkozásra nem szeretné, akkor próbálj "lenyugodni", bújj hozzá, simogasd, de már ne olyan erőteljesen, hogy azt higgye a kérés ellenére is többet akarsz... A lényege az, hogy legyél normális, ne erőltess olyat, amit nem szeretne, viszont ne is fordíts neki hátat, és csinálj úgy, mint aki vérig sértődött... Légy megértő, ha azt mondja nem szeretné, biztosítsd arról, hogy nincs semmi baj, így talán kisebb az esélye hogy másnap faképnél hagy... Nem gondolom, hogy én olyan különc lennék ezzel a viselkedéssel :) Lehet, hogy csak fura csajok között keresgélsz :)
2010. máj. 27. 18:03
 18/20 anonim válasza:
100%
szerintem horrort vigyél :D akkor ha a csaj megilyed majd hozzádbújik *.*
2010. máj. 27. 19:14
 19/20 anonim válasza:

Vigjatekot vagy akciofilmet egy kis hummorral

Ne romantikusat vagy dramat

2010. máj. 27. 21:23
 20/20 anonim ***** válasza:
47%

tusolj le és moss alaposan fogat előtte

ebből úgyis szex lesz, nem filmezés

és vigyél óvszert

2010. máj. 27. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!