Utolsó angol órán filmet nézünk, persze angolul. Engem bíztak meg, hogy vigyek be egy filmet, de mégis mit?
Figyelt kérdés
Utolsó angol órán filmet nézünk, persze angolul. Engem bíztak meg, hogy vigyek be egy filmet, de fogalmam sincs, hogy mit. Letölteni le tudom, csak ötletet adjatok, hogy mi érdekelne titeket, ami belefér a suli etikai szabályaiba is. Köszi a segítséget;-2010. jún. 8. 15:39
1/7 A kérdező kommentje:
bocsi: 16-17 éves korosztály, 15-15 lány és fiú
2010. jún. 8. 15:41
2/7 anonim válasza:
hát nem tudom,de mindenképp olyat válassz ahol szöveg nélkül is egyértelműen lejön mindenkinek hogy miről szól :P
4/7 anonim válasza:
The hitchhiker's guide to the galaxy. :D
5/7 anonim válasza:
mindenki mindenhova a másnaposokat(v avatart) írja? már marhára idegesítő.. -.-
harry potter? xD - az befér xD
amerikai pite :D
6/7 anonim válasza:
a másnaposok egy irtó szar film, viszont a hitchikers tenylegjó, persze messze nem olyanjó mint a könyv de azért megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!