Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok ebben az ismerkedős szituban?
Képzeljétek el a következő szituációt. Mondjuk ülsz egy padon egy buszmegállóban és éppen nem hallgatsz zenét (kb 10-ből 2-3 lánynál, fiúnál tapasztalom ezt). Tehát éppen nem csinálsz semmit, csak ülsz a padon és várakozol és "nézel ki a fejedből" én ekkor megszólítalak hogy: Szia, és csodálkozós tekintettel, mint egy rég nem látott ismerős esetén miközben nem ismerjük egymást, de kérdezem hogy jééé hogy vagy? Száz éve nem láttalak. :) Még az előző életünkben emlékszel? Közben mosolyognék kicsit. :)
Tehát ezt a helyzetet képzeld el magad elé, és írd le mi lenne a reakciód erre, kíváncsi vagyok.
maholnap 40 eves vagyok, hallottam mar minden cifrat a pasiktol mikor utcan/suliban/barban/liftben/repteren/akarhol megprobaltak ismerkedni
Ezt a szoveget meg nem hallottam, biztos elmosolyodnek. Ha szimpatikus az illeto, akkot talan meg szoba is elegyednenk.
Hát még egy "milyen busz indul innen" is jobban tetszene, hogy őszinte legyek. :D
Alapvetően ilyenkor kikapom a fülemből a fülest és mosolyogva segítek, de azért egy ilyen nem is tudom, min én csak arra tudnék gondolni, hogy az illető előző este óta másnapos, vagy nem tud lejönni a szerről, vagy valaki filmezi a jelenetet, mert vagy szivatás, vagy egy elbukott fogadás.
Ha naaagyon tetsztene a másik, akkor is furán néznék rá. Szeretem a mókamestereket, de azért van egy határ, ahonnan az illető inkább olyan "eww".
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!