Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak a fejedben preferenciák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak a fejedben preferenciák a másik hajszínével kapcsolatban? Férfiak és nők válasza is érdekel

Figyelt kérdés

Pozitívak és negatívak is.

Pl pluszpont ha szőke. Vagy pont hogy nem szereted a szőkét. Vagy a sötét hajúakat szereted. Vagy szereted a vöröset, de ha más színű akkor az sem gond.

Bármi ilyen, amit ismerkedéskor megjegyzel magadban, hogy ez most jó vagy esetleg rossz dolog.

2017. szept. 13. 13:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A szőke, kék szemű férfiak a lehető legtávolabb állnak az ízlésemtől, de nem tartom kizártnak, hogy bele tudnék szeretni egy ilyenbe is. A barna/fekete haj+barna szem a gyengém. Vörös hajú pasitól még sosem indultam be :D
2017. szept. 13. 14:48
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Nekem a sötétbarna szín tetszik a legjobban, a vörös legkevésbé (itt a természetes vöröst értem, de férfiak ritkán használnak tartós festéket, pláne vöröset). De nem ez dönt párválasztáskor. A páromnak pl. szőkésbarna haja van.
2017. szept. 13. 15:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A hajszín teljesen lényegtelen, a hajhossz és a hajstílus viszont számít.
2017. szept. 13. 15:45
 14/16 anonim ***** válasza:
75%

A legfőbb szempont nálam az az, hogy természetes legyen, tehát nem festett.

Egyszerűen mindenkinek olyan a bőrtónusa, amihez csak a gyári originál hajszíne illik. Szerintem :)

2017. szept. 13. 16:39
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
Nekem általában a barna hajú pasik jönnek be, sötét és világos egyaránt. De volt már szőke is, vörös is, aki tetszett. A fekete nem igazán,mondjuk az sem lenne kizáró ok , csak még nem volt olyan pasi, akinek fekete a haja, és tetszett volna.
2017. szept. 13. 19:51
 16/16 anonim ***** válasza:
75%

A lángvörös hajú, fehér bőrű, szeplős nőtől elolvadok.

Ha még hozzá kicsit molett is, akkor elvesztem.

2017. szept. 14. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!