Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek keressek inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek keressek inkább masik pasit?

Figyelt kérdés
Van a baráti társaságban egy srác, akinek régebb óta tetszek, illetve múlt heten is mondta. Nekem régen volt párom, de mar jo ideje nem és kezdek kicsit többet érezni iránta. Viszont a gond az, hogy o sosem keres. Ha rairok akkor beszélünk jókat, eljön ertem stb. Élőben is jót beszélgetünk. Ma találkoznánk enni valamit, illetve mondta hogy nem a többiekkel szeretne megnézni egy filmet, hanem velem nálam. De ugy döntöttem vasárnap, hogy nem irok neki többet az elkoszones utan, írjon o is, ha érdeklem, mert kicsit kezdem ez miatt rosszul érezni magam. Ebből az lett, hogy vasárnap óta nem is beszéltünk, mert o nem ir semmit, attól tartok ma el sem jon. (Tavasszal csinált ilyet egyszer, hogy mentünk volna enni, vártam de se kép se hang nem jött el, le sem mondta, de akkor meg nem akartunk semmit , igy nem érdekelt annyira) Szerintetek hagyjam inkább? Eddig aki érdeklődött irántam az keresett, illetve en is öt, ha kölcsönös, de ilyen egyoldalú dologban meg nem voltam. Erőltetni nem akarok semmit, ezeket o talalta ki, hogy kicsit legyünk egyutt, ne csak a baráti társaságban.
2017. szept. 12. 11:44
 1/9 anonim ***** válasza:

ha ennyire nem érdekled, akkor felesleges

amúgy nekem ez a "tetszel, de veled akarok csak filmezni" nagyon annak tűnik, hogy "megduglak, bejössz"

ha komolyat akarna annak látnád a jelét hidd el!

2017. szept. 12. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
kérdezz rá akkor, hogy ma tali? aztán majd ott kiderül.
2017. szept. 12. 12:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt hiszi hogy régen voltál pasival és akarsz egy "kielégítő' estét. Ha komolyan érdekelnéd akkor megtalálná a módját hogy a lehető legtöbbet együtt legyetek. Csak egy-két menetet akar tőled.
2017. szept. 12. 12:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha akarna valamit, keresne, rádírni, kommunikációt kezdeményezne. Most úgy van vele, hogy jó hát ha nagyon akarja, nagyon nyomul, akkor egyszer megdugom
2017. szept. 12. 12:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy akivel nem járok, azzal úgysem fekszem le, igy erre nem hiszem, hogy számít. Viszont írni nem fogok neki. Eddig kizárólag akkor beszéltünk, ha en irtam. Szerintem ez gaz es neki is kene valamit tenni, legalább egy mizu vagy valami... Inkább hagyom, szerintem ugyanúgy nem fog eljönni, mint tavasszal.
2017. szept. 12. 13:24
 6/9 Sunshinedoll ***** válasza:

Én nem várnék rá ma, beszerveznék valami programot magamnak, aztán ha problémázik, elmagyarázod neki, hogy legközelebb lesz szíves tájékoztatni.

Egyébként elég langyos ez a pali, én nem melóznék vele.

2017. szept. 12. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Beszélj meg vele randit és ne menj el, az utolsó pillanatban mondd le vagy csinálj ugyanúgy ahogy ő korábban veled.

Ezzel vagy felkelted az érdeklődédét vagy végleg lezárjátok a témát.

2017. szept. 12. 18:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is úgy van vele,ha nagyon kaparsz utána,egye fene,megfektet.Csak sajna ezen kívül nem érdekled.Én nem foglalkoznék vele.
2017. szept. 12. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Link alak, valószínűleg csak dugni akar. Szerintem felejtős.
2017. szept. 12. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!