Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, ha nem akar velem beszelni?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lany (o 8 adikos es 7) es szerintem lenez mer kicsi vok...es asszem meg akar szabadulni tolem de ez nem biztos.hogy deritsem ki h vegul is mi van itt?(a messengeren nem ir vissza ha megszolitom es amikor en beleptem akkor o kilepett)2008. okt. 20. 19:49
1/7 anonim válasza:
Szerintem ez azt jelenti hogy nem érdekled őt és nem akar veled beszélni.Hát sajnos nem tudsz semmitt tenni.Ha nem akar beszélni veled nem is fog beszélni veled.Jobban jársz ha másik lány után nézel
2/7 A kérdező kommentje:
hat szerintem is igy van...kossz a valaszt
2008. okt. 20. 19:55
3/7 anonim válasza:
Ha egy suliba jártok kerülj vele kapcsolatba. Ha oda mész hozzá szerintem nem fog elutasítani mindenki szeme láttára! Persze nem ismerem a csajt! Ha akkor tudsz vele beszélni, akkor következőleg is. Sok sikert!:)
4/7 A kérdező kommentje:
tehat erdemes probalkozni?
2008. okt. 20. 19:59
5/7 anonim válasza:
Jajj, ne hitegessétek szegény gyereket, 13 éves kor környékén még nagyon soknak számít a lány javára az a +1 év. Főleg, hogy ilyenkor az idősebb pasikra buknak.
6/7 anonim válasza:
2. hozzászóló^^ nem hűlyítés kép! de mint mondtam nem ismerem a csajszit! de ennyit megér...persze egyet értek.. 7. 8.ban csajt szerezni... egy 8-os csaj tuti szinte, hogy nála 1-2 évvel idősebb pasit akar....
7/7 A kérdező kommentje:
najo feladom....mire odajutok hogy nagy nehezen messengeren beszeljunk akkor o a beszed kozben kilep...es nem is beszeltunk sokat:(
2008. okt. 21. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!