Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy érdekeljem? Miről lehet beszélni?
van 1 csaj, évfolyamtársam és egy suliba járunk..
nagyon tetszik és a stílusa is nagyon bejön..
multkor odaköszöntem nekik, tök ismeretlenül, azóta ő is köszön nekem.. ma felvettem msnen, beszéltünk 10 percet.. de túl sokra nem jutottunk, mert meghalt a téma és ő is eltűnt
most este néztem, már le is törölt..
miről lehet beszélgetni, hogy ne nézzen hülyének és nyomulósnak se, de ugyanakkor meg is ismerjem jobban...
esetleg ha odáig jutunk, hogy vezessem rá, hogy járnék vele?
mellék kérdés:
ha kicsit másabb.. lazább vezethet ahoz, hogy emiatt nem jövök be neki?
Ha nem adod magad, tehát szerepet játszol, akkor lehetsz laza, lehetsz isten, király, brad pitt, woody allen, bármi vagy bárki!
Ha úgy érzed hogy a lazaság jól áll, akkor építsd be a személyiségedbe, és légy az! Akkor majd elhiszed, tudod magadról hogy laza vagy, és akkor HITELES vagy.
Ezt a csajt ne hajtsd tovább, mert jó valószínűleg nem fog belőle kisülni. És akkor jön egy hülye helyzet, az meg rombolja az önbizalmat. A rosszat tanulja meg jobban az ember, lehet bowlingoznod kell 10x, mire rájössz mennyire jó, viszont ha belerakod a tűzbe a kezed és megég, azt soha többet nem akarod majd csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!