Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos csókolózási események?
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 19:46
1/13 anonim válasza:
Szerencsére még nincs,de már majdnem volt:D egy hajszálon múlt az egész.Jött anyám arrafele autóval,amerre én meg a barátom voltunk..és hát épp akkor csókolóztunk..x) de szerencsére nem vette észre(H)
2/13 anonim válasza:
Bulin sokat ittunk, barátnőm is ott volt (még mindig együtt vagyunk mint az utóbbi 5 évben). Smároltunk és én egy kicsit a szájába is belehánytam. Ez 3 éve történt.
3/13 A kérdező kommentje:
Uhh.. :D
2010. máj. 26. 19:52
4/13 anonim válasza:
Ha sok alkoholt iszom, berészegedem, és mindenkit lesmárolok. legyen az idős, fiatal, fiú, vagy lány...
Pár alkalommal meg is történt...XD
5/13 anonim válasza:
volt 1 lány aki baromira tetszett még régről, és énis neki amennyire stirölt mindig, 1ik nap összefutottunk a boltba, mikor előttem állt elejtette a pénztárcáját mire én felvettem neki és oda adtam, ő mosolyogva elvette megköszönte, nézett rám boci szemekkel, leakartam kapni de levertem az egész sor energia italos polcot az oldaltáskámmal, hirtelen elrántottam a fejem és megfejeltem szegényt de dobott tőle 1 hátast :/ hát ez életem legszörnyübb élménye volt. de aztán 1 évig együtt voltunk mert más körülmények között összejöttünk :D. a boltos sztori végét inkább nemis mondom... -.-
18/F
6/13 A kérdező kommentje:
Ok :D
2010. máj. 26. 20:03
8/13 anonim válasza:
jujezdeédes:D a boltos mint valami film:D ez tök édes ha a szerelmem ilyet bénázna elolvadnék xD
9/13 anonim válasza:
müanyag volt mind szerencsére, összeszedtem az egyik eladóval ami bevolt horpadva durvábban azt kellett kifizetni, 200/db és 6 db ilyen volt.
10/13 anonim válasza:
hát, ő is ilyesmit mondott h aranyos voltam stb de kb égett az arcom :/. De igazábol ennek köszönhetem h eltöltöttem vele 1 szép évet, mert ebből a témából jött hogy milett volna ha... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!