Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az milyen ha pasi a csókolózás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az milyen ha pasi a csókolózási szándékáról előbb beszél. és majd jóval később cselekszik? Nagyon szerény. Baj ez?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Kicsit hülyén fogja érezni magát a lány, ha megkérdezed tőle: "Megcsókolhatlak? :D" Ezt nemszabad... Majd a helyzet adja magát, te csak cselekedj (=
2011. ápr. 2. 20:02
 2/6 napietus ***** válasza:
hát nem tudom...szerintem az ilyesmiről nem beszélni kell...
 3/6 anonim ***** válasza:

vagy meleg, vagy egy pancser.

az ilyeneket messziről kerülném, azt sem tudják, hogy mit akarnak. de legfőképp azzal nincsenek tisztában, mit éreznek.

4/6 anonim ***** válasza:

Nekem első barátom volt ilyen (15 évesek voltunk) hogy mindig kérdezgette amikor még csak ismerkedtünk meg még első csók sem volt, hogy megengedném-e hogy adjon nekem puszit, persze evidens volt, hogy a csókra gondolt xD Én meg mindig mondtam hogy hát nem tudom nem tudom mert milyen már az ha úgy smárol le hogy előtte azt mondom hát ja jó lenne már, szóval elég idegesítő

18/L

2011. ápr. 2. 20:07
 5/6 A kérdező kommentje:
de ma megcsókolt volna ez a srác.. csak félt hogy én még nem akarom.. meg a végén odajött egyik ismerősünk szal nem lett volna meghitt a dolog... de annyit irt hogy gondolkodott rajta.. csak nem akarta elrontani..
2011. ápr. 2. 20:07
 6/6 anonim ***** válasza:
pancser. egy férfi cselekszik.
2011. ápr. 2. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!