Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon ciki lesz, ha észrevesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki lesz, ha észreveszi? Mit csináljak, hogy ne tűnjön fel neki?

Figyelt kérdés
17/L vagyok és nem volt még barátom, sőt még nem is csókolóztam, de most alakul valami egy 24 éves sráccal. Elhívott randira és szerintem lassan elcsattan az első csók is. Azt tudja, hogy még nem volt barátom, de szerintem ő sem gondolja, hogy még nem csókolóztam. Így elméletben tudom mit kell csinálni, de észre fogja venni? Vagy hogy csináljam, hogy ne tűnjön fel? Légyszi adjatok tippeket!!
2010. máj. 26. 19:07
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Csattanni a pofon szokott...:)

De mondja már meg valaki, hogy miért fosik mindenki attól, hogy a leendő páciens észreveszi, hogy nem csókolózott még a másik??? Azonnal összekapja a cumóját, és lelép??? Ezért lesz sok fiatal csajból rib@nc...

-ReapeR-23/F

2010. máj. 28. 20:01
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem észre fogja venni ha tapasztalt benne,nekem is volt olyan bnőm aki nem csókolózott még előttem senkivel és egyből észre is vettem... én speciel szeretem ha vki jól csókól,de ha nem az csak 1 kis esztétikai hiba :D Attól nyugi nem fog otthagyni az tuti.
2010. máj. 28. 20:23
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Igen, nagyon ciki, szerintem ásd el magad, vagyis én ezt tenném a helyedben.
2010. máj. 28. 20:36
 14/22 anonim ***** válasza:
én is féltem az első csóktól és, hogy mit fog szólni hozzá a barátom, hogy előtte még nem próbáltam. pár alkalom után megkérdezte, hogy vele volt-e az első... de azóta nincs panasz, szóval szerintem gyorsan bele lehet rázódni, és a fiú még sztem örül is neki, ha ő vezethet be ebbe :)
2010. máj. 28. 21:07
 15/22 anonim válasza:

Én is paráztam az első alkalomtól, aztán a csaj rávezetett, nyomult, és minden olyan-de olyan gyorsan történt:D És az a fura, hogy tök egyértelmű volt mit kell tenni :D Meglepődtem, majdnem hátrahőköltem, de közben jó volt. Még a szemem is nyitva felejtettem, de csukva sokkal jobb :D

Nem kell parázni, tedd azt, amit tudsz az adott pillanatban, úgyis a párod fog vezetni :)

Ez olyan, mint ha felülnél a hullámvasútra :) Először parázol, aztán ott állsz a kapuban, rászánod magad, beleugrasz, és ha beindult a dolog, onnan már nincs kiszállás :D

És mit is tudsz tenni? Semmit! Adod magad :D Általában még kontrollálni sem tudod magad, vagy sikongatsz vagy kapaszkodsz. De utólag nem is tudod, hogy mit csináltál. Nem emlékszel vissza rá pontosan, akkora élmény volt :D

Ugyanez van a csókolózásban is. Hagyd magad, és tedd ami jól esik, tedd amit ő enged, és amit ő hagy :)

És pont ez a dolog az, amitől egyéni leszel, és egyénien csókolsz :) Hajrá, teperd le! Ess neki... Nah megyek csajomhoz, letesztelem hogy megy a hullámvasút :P

2010. máj. 28. 22:09
 16/22 anonim válasza:

Hogy hogyan csinald?

Egy szo! "ERZESSEL"

2010. máj. 28. 22:26
 17/22 anonim ***** válasza:

Én nem féltem az első csókomtól, sőt alig vártam! :)

Lényeg h ne dugd le a nyelved a torkán... Ha valami kellemetlen történne (,ami nem valószínű), akkor vicceljétek el. :D

2010. máj. 29. 14:19
 18/22 anonim válasza:

nem fogja észrevenni nem kell parni:)

naah hajrááá

2010. máj. 29. 17:30
 19/22 anonim ***** válasza:

hát azért szerintem én nem mondanám el neki

a csók nem akkora bumm mint ha szűz vagy, akkor jo ha tudja, mert ügyelnie kell rá

de csok az nem "veszélyes" ott nem kell figyleni annyira:)

2010. máj. 29. 18:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ha észre veszi sincs semmi baj. Mindenki mondja, hogy így jó smárolás meg úgy jó smárolás.. De ez hülyeség szerintem. Én azt gondolom, hogy egy csók nem attól lesz jó, amilyen, hanem a helyzet, a partner határozza meg.. Ha meghitt a hangulat, és be is jön a srác, egyáltalán nem lesz gáz, és ő is ezt gondolja majd fordítva. Egyébként mesélj, mivoolt?:)
2010. szept. 18. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!