Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon égő lesz, ha észreveszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon égő lesz, ha észreveszi? Hogy csináljam, hogy ne tűnjön fel?

Figyelt kérdés
17/L vagyok és nem volt még barátom, sőt még nem is csókolóztam, de most alakul valami egy 24 éves sráccal. Elhívott randira és szerintem lassan elcsattan az első csók is. Azt tudja, hogy még nem volt barátom, de szerintem ő sem gondolja, hogy még nem csókolóztam. Így elméletben tudom mit kell csinálni, de észre fogja venni? Vagy hogy csináljam, hogy ne tűnjön fel? Légyszi adjatok tippeket!!
2010. jan. 16. 21:20
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%
Jon az magatol :P Nem tudom ha eszreveszi e :-? :D de sok sikert:P
2010. jan. 16. 21:21
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
max azt gondolja bénán csinálod ,de majd belejössz F/17
2010. jan. 16. 21:21
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem észreveszi, de nem hiszem, hogy ebből baj lenne, majd belejössz és kész ;)
2010. jan. 16. 21:22
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha észre is veszi, egyáltalán nem fogja zavarni, ezt elhiheted.Kérd meg hogy tanítson meg jól csókolózni.Ennyi.
2010. jan. 16. 21:24
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
az sem valószínű hogy észreveszi. ha észreveszi akkor sem fogja szóvátenni , és nagyon hamar belejössz ;)
2010. jan. 16. 21:28
 6/25 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem még imponálni is fog neki, hogy tőle kapod az elsőt :D
2010. jan. 16. 21:45
 7/25 anonim ***** válasza:
Még nekem sem volt barátom, és nekem is eszembe jutna ez, mint Neked. De szerintem ne görcsölj ezen, mert az nem segít, és a normális fiúk szerintem még értékelik is, hogy nem adod Magad olyan könnyen bárkinek. Sok sikert, szorítok! :) 17/L
2010. jan. 16. 22:16
 8/25 anonim ***** válasza:
mindenki máshogy forgatja a nyelvét, meg kell szokni egymást,elsőre nincs olyan hogy passzoljon,ne aggódj, nem fogja észrevenni
2010. jan. 16. 22:32
 9/25 anonim ***** válasza:

Csak az előttem szólókat tudom ismételni: egyáltalán nem gáz. Csináld úgy ahogy gondolod az a tuti. Én az elsőt a jelenlegi barátnőmtől kaptam aki már túlvolt egy másfél éves kapcsolaton és semmit nem szól. Pár hónap múlva került szóba és csak annyit mondott h elég ügyetlen voltam de sokat fejlődtem. Tényleg nem tanulható érzeni kell ;) Sok sikert

x^x 16/f

2010. jan. 16. 22:36
 10/25 anonim ***** válasza:
lehet hogy a srác alapbol bénán csinálja és Te ösztönösen jobb vagy :) szoval sztem ne kérd meg hogy tanitson meg, ezt amugy sem érdemes tanulni, úgy jó ahogy jónak érzed :)
2010. jan. 16. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!