Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon égő lesz, ha észreveszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon égő lesz, ha észreveszi? Hogy csináljam, hogy ne tűnjön fel?

Figyelt kérdés
17/L vagyok és nem volt még barátom, sőt még nem is csókolóztam, de most alakul valami egy 24 éves sráccal. Elhívott randira és szerintem lassan elcsattan az első csók is. Azt tudja, hogy még nem volt barátom, de szerintem ő sem gondolja, hogy még nem csókolóztam. Így elméletben tudom mit kell csinálni, de észre fogja venni? Vagy hogy csináljam, hogy ne tűnjön fel? Légyszi adjatok tippeket!!
2010. jan. 16. 21:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem égő :)

Sőt tetszeni fog neki szerintem. Amúgy az egész spontán jön, nincs igazából olyan hogy, hogy kell csinálni, menni fog. No para.

2010. jan. 19. 23:07
 22/25 anonim ***** válasza:

Először off: "Nem vmi logikus a gondolkodásod! Ha mondtad neki hogy nem volt még barátod, akk egyértelmű hogy nem volt se csók se szex se semmi!"

Biztos ez? Én pl nem csak azzal smárolok, akivel utána össze is akarok jönni. Az első kapcsolatom előtt én már csókolóztam.

Kérdező! NE aggódj, nem lesz gáz! Tudni fogod, mit kell tenned! :) Én is nagyon féltem az elsőtől, és biztos voltam benne, h elrontom, de nem lehet elrontani, annyira jön magától! :) Különben nem biztos, h észre veszi :) Mki máshogy csókol, és lehet, h a 1000. csók után is bénának fog tartani vki, mert te máshogy szereted, másképp csinálnád mint ő :) Meg kell szokni egymást, épp ezért ha egy illetővel először csókolózol (de nem életedben először, vagyis nem ő az első), még akk is előfordulhat bénázás az első pár mp-ben a különböző technikák miatt :) Tényleg fölösleges aggódnod, bár könnyű ezt így mondani... :) És még ha bénáznál is... tetszel a fiúnak, nem fogja hátrányként felróni :) Nyugi! :)))

2010. jan. 19. 23:35
 23/25 anonim ***** válasza:
Majd magától kialakul ne parázz rajta.
2010. jan. 20. 16:20
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a bíztatást!!! :D
2010. jan. 20. 18:12
 25/25 anonim válasza:

Nyugika....:) Bele fogsz te jönni...:)

Sok sikert:)

2010. febr. 3. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!