Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon égő lesz, ha észreveszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon égő lesz, ha észreveszi? Hogy csináljam, hogy ne tűnjön fel?

Figyelt kérdés
17/L vagyok és nem volt még barátom, sőt még nem is csókolóztam, de most alakul valami egy 24 éves sráccal. Elhívott randira és szerintem lassan elcsattan az első csók is. Azt tudja, hogy még nem volt barátom, de szerintem ő sem gondolja, hogy még nem csókolóztam. Így elméletben tudom mit kell csinálni, de észre fogja venni? Vagy hogy csináljam, hogy ne tűnjön fel? Légyszi adjatok tippeket!!
2010. jan. 16. 21:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Ugyanígy voltam én is, hogy 17 évesen, 1 hónapja volt az első csókom. Azt hittem, majd béna leszek, de a helyzet annyira hozta, hogy utána a srác áradozott, hogy mennyire jó volt.. én meg csak csodálkoztam :D

Szerintem ha nem görcsölsz rá akkor simán menni fog :P :)

2010. jan. 17. 13:25
 12/25 anonim ***** válasza:

Nem lesz gáz belőle nyugi!! Nem fogja észrevenni ;) :)

Nekem se vette észre a pasi,legalábbis nem mondta :D

2010. jan. 17. 14:29
 13/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!!

Az már hallottam, hogy minden jön magától, de tudtok mondni olyan kis trükköket, amitől tapasztaltabbnak látszom majd?

2010. jan. 17. 15:47
 14/25 anonim ***** válasza:
nyugi, majd ő irányt. csak bízd rá magad.
2010. jan. 19. 18:45
 15/25 anonim ***** válasza:

miért akarsz tapasztaltabbnak látszani?

majd úgyis összehangolódtok.

2010. jan. 19. 18:48
 16/25 anonim válasza:

nem fogja eszrevenni.

talan nyugottabb leszel ha egy okot is mondok.

mindenkinek mas a technikaja, wan aki jobban kinyitja a szajat, wan aki csak csokolgat, wan aki vadabb vagy gyorsabb..

altalaban a parok ha mar ugy egyutt vannak hogy csokoloztak, akkor harmonia alakul ki a 2ojuk technikaja kozott; de ez nem azt jelenti, hogy az elso csokolazasnal nem lesztek harmoniaban!

szoval nyugi, nem fogja eszrevenni!

2010. jan. 19. 19:14
 17/25 anonim ***** válasza:

Ne keress olyan kis trükköket amitől jobbnak tűnsz...Talán jobban elbénázod,de ezt nem hinném nekem 16 évesen volt az első és nem szólt semmit a srác h béna vagyok v vmi csak aztmondta h tudok ha akarok...ezt olyan jól esett hallani...szerintem nem is tudta h nekem az volt az első...

És nyugi neked sem lessz semmi gond...:)

Sok sikert...:)

2010. jan. 19. 19:22
 18/25 anonim ***** válasza:
Amikor a csókra kerülne a sor mondd neki hogy életed első csókja lesz. Ha nekem mondaná ezt egy lány nagyon örülnék neki és elkövetnék mindent hogy emlékezetes legyen ;) Ha nem vagy a szavak embere akkor csak hagyd megtörténni hidd el menni fog :)
2010. jan. 19. 20:00
 19/25 anonim ***** válasza:

Senki se mondta, h Ő jól csókol! Bármi lehet :P

Amugy meg ne sok nyállal és ne kapd be az egész száját :D

2010. jan. 19. 22:22
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem vmi logikus a gondolkodásod! Ha mondtad neki hogy nem volt még barátod, akk egyértelmű hogy nem volt se csók se szex se semmi!
2010. jan. 19. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!