Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki lesz, ha észreveszi? Mit csináljak, hogy ne tűnjön fel neki?
jah hagyjad a parát, én spec ha azt hallanám h nemvolt még barátja a lánynak, nem következtetném h nem csókolózott még de ha észre is venném, nem foglalkoznék vele hanem észrevétlenül tanítgatnám :) és örülnék neki h ígytörtént, férfiak/fiuk vagyunk az agyunk nagyrészt 1 irányba kattog szal no para. ;)
17/F
Egyáltalán nem ciki, nyugi, ne görcsölj miatta. Ha nem csókolóztál még soha, akkor azt azért szerintem észre fogja venni, eddigi tapasztalataim alapján azért viszonylag könnyen észre lehet venni. De nem hinném hogy szóba hozná. A barátom se csókolózott előttem senkivel, de én kifejezetten örültem annak hogy én taníthattam meg :)
17/L
Csak gratulálni tudok! Vannak normális 17 évesek is???! Azt hittem lassan már eljutunk odáig, hogy már az óvodába gumival engedhetem csak el a gyerekemet!
Amúgy meg ne izgulj, ha oda van érted, biztosan türelmes lesz. Légy önmagad és sok sikert!
Figyelj nem kell félned hogy nem csókolóztál még!!!
Szerintem ő megfog tanítani:P
Na további sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!