Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bejön sok csak, utcán, suli, konditerem stb. és egyszerűen nem tudok odamenni egy csajhoz sem, vagy ha oda is, akkor is olyan hülye érzésem van, a sivem ott dobok a torkomba, és hülyeségeket kérdezek/beszélek. Mit tegtyek? :(2010. máj. 26. 18:53
1/5 anonim válasza:
Menj oda.. Vagy hatolj be az elméjébe, és sugalmazd neki
2/5 anonim válasza:
Próbálkozz többet, ne csak azokkal, akiktől vmit is vársz és ne siető csajokhoz menj oda megkérdezni, h merre van az Árpád Híd?
3/5 anonim válasza:
Kérdezd meg hogy "Bocsi, nem tudod hogy hol lakok?" ha aszongya h nem akkor "És megmutassam?" ha igen akkor "nem akarsz felvinni?" :D
4/5 A kérdező kommentje:
Ezen jót nevettem, eskü kipróbálom :D
2010. máj. 26. 19:48
5/5 anonim válasza:
Szerintem kezd el valamit sportolni. Javaslom a küzdősportokat. Most nem azért mondom, hogy így megagyalhatod a lányt ha nem áll le beszélgetni veled :)
Régebben én sem voltam tele önbizalommal, de aztán elkezdtem járni edzésekre, és szert tettem egy egészséges mennyiségű önbizalomra. Szerintem próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!