Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt, hogy ha az embert csak csalódás éri
szerelmi téren, az megkeményíti a szívét? (az enyém
nem keményedett meg)
Figyelt kérdés
Világ életemben szerencsétlen voltam a szerelemben. Eddig csak viszonzatlan szerelmeim voltak, és ezek rendszerint félévekre padlóra küldtek, de aztán valahogy mindig sikerült továbblépnem. Nem vagyok csúnya, nem vagyok szerencsétlen, nincs semmilyen önértékelési problémám, szimplán csak nem megfelelő lányokba szeretek bele. A szívem viszont egyáltalán nem keményedett meg. Minek is legyek mogorva, megkeseredett ember, amikor az olyan unalmas. Annyi jó dolog van az életben, ami boldoggá tud tenni, így mindig jól elvagyok és szinte minden emberrel jól kijövök, nagy jó természetem van (kivéve persze azt a néhány félévet, amikor a viszonzatlan érzéseket kellett kihevernem, bár amikor magam alatt voltam, azt se láthatta rajtam senki, mert elrejtettem a bánatom).
2017. szept. 9. 17:41
1/5 anonim válasza:
engem nem ér csalódás mert tisztán látom a dolgokat, egy hibát csak egyszer követek el
2017. szept. 9. 17:43
2/5 anonim válasza:
Mert azt hiszik az emberek, hogy aki egyedülálló, annak emiatt nagyon rossz az élete és más dolga sincs mint azt lesni hogy hogyan jöhet össze akárkivel csak ember legyen (az se baj ha ellenkező nemű). Az meg természetes dolog hogy egy-egy csalódás kicsit padlóra küld (mondjuk fél év egy kicsit túlzás úgy, hogy nem is voltatok együtt), de hát az ilyenekből lehet tanulni a legtöbbet.
2017. szept. 9. 17:46
3/5 anonim válasza:
az hogy megkeményíti a szívét nem azt jelenti hogy mogorva és megkeseredett vagy. inkább csak azt hogy nyomott hagyott rajtad a múlt, és minden rossz élmény után egy kicsit bezárkózol, és félve veszed a következő ember közeledését. pl amikor még nagyon friss a seb akkor megfogadod hogy soha többé nem nyílsz meg ennyire senkinek, inkább kicsit jobban véded magad, mert nem akarod ezt a szart mégegyszer átélni. így kell érteni azt a keményedést, nem az önsajnálatot jelenti csak azt hogy óvatosabb vagy utána
2017. szept. 9. 18:35
4/5 anonim válasza:
Nálam ez azt jelenti, hogy megnő az ingerküszöböm, vagyis ami pár éve még hónapokig padlóra küldött volna, az manapság szinte meg sem érint. Ilyen szempontból lehet "érzéketlenebbnek" nevezni, de ez nem azt jelenti, hogy mogorvább, zárkózottabb vagy megkeseredettebb lennék.
2017. szept. 9. 20:37
5/5 anonim válasza:
Engem ért már elég durván, és valóban így látom... Keményebb lettem tőle olyan értelemben, hogy már nemet tudok mondani sok dologra, meg ha nem úgy van, el tudok valakit küldeni a büdös pcsába, hogy ne szórakozzon velem. Mondhatni, önállóbb lettem ezáltal, és jobban ki tudom magamnak vívni a dolgokat. Nem vagyok megkeseredett, ugyanúgy szeretem az embereket és a másik nemet, ugyanúgy szeretek ismerkedni, és nem is csinálnék másképp semmit, pláne nem szeretnék kevésbé vagy másképp. Egyszerűen csak tudom, hol van az a határ, ahol ki kell szállni, és már nem félek ezt meglépni. Illetve egy induló kapcsolatnál nehezebben váltok át romantikusba, jobban szeretek hülyéskedni és flörtölgetni, talán a csalódások nyomának tudható be, hogy egyszerűen le kell magamban küzdeni gátakat, amiktől a romantikus és aranyos dolog nyálasnak, túlzásnak és kínosnak tűnik addig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!