Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
140-160 magas lanyok! Ti osszejonnetek egy 175 cm magas pasival?
Figyelt kérdés
Aki vicces, kedves, mosolygos, nem hazudik meg feheret sem, szeret sportolni (nem gyurni) stb? :o2017. szept. 9. 12:34
11/17 anonim válasza:
Még szerencse, hogy a 178 centimet is elfogadják az ilyen tenyérbe vehető gyöngyszemek:))
13/17 anonim válasza:
192 vagyok. ahogy tapasztalom ez a magasság mizéria baromság. a büdös életbe nem jött oda hozzám lány, hogy aaah szexi magas vagy. Sőt, van, amikor benyőgi, hogy túl magas.
De ez csak egy dolog, amiről az ember nem tehet és nem is tud változtatni rajta. Nem értem miért ekkora probléma, ha valaki XY magasságú. ez kb nálam olyan, mint XY nak milyen a haja. nem érdekel. Volt 180 és 160 centis bnőm. who cares?
14/17 anonim válasza:
# 13/13 Jó neked. Nekem, 155-165 és alatta, felette, nem látom a nőkben a nőt. Vagy is azok kiestek mindig, mert egyszerűen, nem tudok mit kezdeni egy 170 centis nővel.
15/17 anonim válasza:
mindenkinek más. jó "kiscsajt" gyömöszkölni, meg mellette ha sétálsz, akkor más érzés.
nekem pl inkább a 175 felettiek jönnek be. nem kell hajolhatnom, stb.
16/17 anonim válasza:
155 cm vagyok és simán összejönnék ha nem lenne barátom. Mindig úgy gondoltam, hogy nekem könnyű, mert tőlem "minden" fiú magasabb. Viszont a baràtom 190cm ami néha nevetséges, néha meg aranyos helyzeteket szül. Ő is mondta, hogy másnál zavarja az amikor alacsonyabbak tőle de nálam nem :D szerintem csak kedves, vagy elnéző mert szeret
17/17 A kérdező kommentje:
De cuki! :D
2017. szept. 13. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!