Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki lenne rákérdezni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lenne rákérdezni, hogy akkor most mi van?

Figyelt kérdés
Már a sokadik férfin érzem ezt a tutyimutyi hozzáállást a randikhoz. Van amelyikkel két randi között sokat beszélek és végre felhozza, hogy megint találkozzunk. Másnál eltelnek napok beszélgetés nélkül, most is ez történt. Ciki lenne rákérdezni ilyenkor hogy akkor most találkozunk még vagy mi lesz? Harminc felé járok, nincs már időm ilyen tökölésre. Kinyírom a vadászösztönt ha rákérdezek, hogy akar-e még találkozni? Utálok várni és a bizonytalanságot sem szeretem.
2017. szept. 7. 17:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokáig tököl, én is rákérdezek. Feltéve, ha nagyon akarom. Őszintén szólva, engem már nem érdekelnek a játszmák. Ember vagyok, nő vagyok, nincs kedvem az ilyen finom kis tökölésekre. Nem azért, mert nincs időm (kb egy idősek lehetünk), egyszerűen nekem így esik jól.
2017. szept. 7. 19:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Hány évesek? A fiatalabb korosztálynál jellemzőbb, hogy így szakítják meg a kapcsolatot. Az "idősebbek" többsége azért közli, hogy bocs, de nem.
2017. szept. 7. 20:09
 13/15 anonim ***** válasza:
*éves, bocsi
2017. szept. 7. 20:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Tiszta vizet önteni a pohárba nem szégyen.Ha menekülőre fogja ezután,nem férfi,és nem is a te embered.Az időd drága.
2017. szept. 7. 21:13
 15/15 anonim ***** válasza:
50%
Nem ciki, de ahogy írták előttem, ha érdekelnéd szakítana rád időt. Olyan nincs, hogy nincs.
2017. szept. 8. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!