Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki lenne rákérdezni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lenne rákérdezni, hogy akkor most mi van?

Figyelt kérdés
Már a sokadik férfin érzem ezt a tutyimutyi hozzáállást a randikhoz. Van amelyikkel két randi között sokat beszélek és végre felhozza, hogy megint találkozzunk. Másnál eltelnek napok beszélgetés nélkül, most is ez történt. Ciki lenne rákérdezni ilyenkor hogy akkor most találkozunk még vagy mi lesz? Harminc felé járok, nincs már időm ilyen tökölésre. Kinyírom a vadászösztönt ha rákérdezek, hogy akar-e még találkozni? Utálok várni és a bizonytalanságot sem szeretem.
2017. szept. 7. 17:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Ha a kérdés kiírásakor ilyen határozott tudtál lenni, akkor a konkrét helyzetben ez miért nem megy? Nyugodtan vesd fel a témát a pasinak: ha ezek után megfutamodik, úgysem fogod sajnálni, de a férfi is kiábrándulással fogadhatja a dolgot, gondolván, neki egy ilyen katonás, férfias nő nem kell. Ennyi.
2017. szept. 7. 17:31
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Ha te sem hozod fel, akkor a te hozzáállásod is tutyimutyi, nemde?
2017. szept. 7. 17:33
 3/15 A kérdező kommentje:
#2 Nőként jeleztem felé, hogy szívesen vagyok vele, élvezem a társaságát. Ha ennél több jelzés kell felé, akkor szerintem nem én vagyok a tutyimutyi és nem nekem kell még randira is hívni ezek után.
2017. szept. 7. 17:37
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem ciki, kerdezz ra. Lehet hogy most tutyimutyi de majd par ev utan ugy beparancsol a konyhaba fozni meg takaritani hogy csak nezel.
2017. szept. 7. 18:01
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha te akarod nemek szerint leosztani, hogy kinek mi a feladata, akkor talán jobb, ha megkíméled őt magadtól...
2017. szept. 7. 18:04
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha szerinted lassú a tempó, nyugodtan kérdezz rá. Miért lenne ez ciki?
2017. szept. 7. 18:11
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

vadaszoszton :Dd egy ujabb gyakran hasznalt bullshit

A nagy ferfiak mondjak, hogy kell nekik a vadaszat meg minden, mintha ettol ferfiasabbak lennenek. Kozben normalisan megszolitani sem tudnak egy not.

Aki aldozatkent/predakent tekint rad, arra amugy sem eri meg az idot vesztegetni.

2017. szept. 7. 18:29
 8/15 anonim ***** válasza:
66%

Az eddigi válaszolók között volt férfi?

Nálam alap dolog, hogy mindig én hozom fel, hogy találkozni akarok a másikkal, főleg az első randik idején, pláne még az első szex előtt. Nem bánom ha a csaj hozza fel, de biztos nem fogok rá várni, hogy ő tegye meg az első lépést.

24/f

2017. szept. 7. 19:07
 9/15 A kérdező kommentje:
#8 Már volt 3 randi, csak nem beszélünk egy ideje. Elfoglalt elvileg, én meg nem tudom hogy most akkor mi van. Lesz még ebből valami vagy sem.
2017. szept. 7. 19:21
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ha nem írok egy nőnek, az azért van mert már nem érdekel. Akármilyen elfoglalt vagyok, ha érdekel, napi pár percet szánok rá, különben az történik amiről te is írsz itt.
2017. szept. 7. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!