Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért szeret még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeret még mindig engem, ha én sosem szerettem őt?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki már több mint 1 éve szerelmes belém. Meglepően normálisan reagált, amikor közöltem, hogy én nem akarok semmit. Közös baráti társaságunk van, így gyakran találkozunk, és teljesen olyan velem, mintha mi sem történt volna, nem nyomul meg semmi, de mégis kedves, érzem rajta, hogy még mindig szeret és jólesik, de viszonozni nem tudom, szerencsére nem is várja el. De akkor sem értem, hogy tud valaki ilyen normális lenni miután elutasítottam. Más srácok eddig mindig irritálóan reagáltak, tovább nyomultak, megsértődtek, zsaroltak.
2017. szept. 2. 21:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
Egyenlőre reménykedik. Előbb vagy utóbb ki fog bukni a dolog szerintem. Akármennyire is jól kezeli a helyzetet, nem fog tudni jó képet vágni ahhoz, ha mondjuk társaságban a barátoddal fogsz előtte nevetgélni egymást átkarolva pl. Amikor belátja, hogy nincs értelme ennek akkor kitöröl az életéből. Senki nem bírja a folyamatos, hosszú távú szenvedést akármilyen erős lelkileg (vagy akármilyen jól álcázza).
2017. szept. 2. 23:52
 12/13 anonim ***** válasza:
68%
A válasz pedig benne van a kérdésben: mert szeret.
2017. szept. 2. 23:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Talán mert az érzéseknek nem lehet parancsolni.Viszont ő képes intelligensen kezelni a helyzetet.
2017. szept. 3. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!