Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet a neten találni komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ricsike89 kérdése:

Lehet a neten találni komoly kapcsolatra szűz lányt?

Figyelt kérdés
Az a kérdésem, hogy valahol a neten van-e olyan oldal, ahol szűz lányok keresnek komoly kapcsolatot.
2017. szept. 2. 12:23
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem maga a szűzesség a lényeg, még én se voltam sok lánbyal ezért ráérek. Viszont a legtöbb lány, akik nem tudják megszámolni hány férfival voltak együtt, csak szórakoznak velem.
2017. szept. 2. 12:43
 12/23 anonim ***** válasza:
10-es és? Azért, mert mások is mondják, én nem mondhatom? Ha egy "ribi" szerint létezik a globális felmelegedés, én nem gondolhatom ezt?
2017. szept. 2. 12:49
 13/23 anonim ***** válasza:

Nem, csak tőlük hiteltelen és nevetséges ez a védekezés, amint legitimizálják a dolgaikat és "ők nem ribik". Dehogynem.

(Mielőtt jönne a szokásos felhörrenés, azt sem tartom jobbnak, mikor a férfi azzal veri magát, hogy átment a fél városon, mekkora menőség. Hát nem az).

2017. szept. 2. 12:56
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindkét nem annyit szexel, amennyit akar. Nem szégyenletes dolog.
2017. szept. 2. 13:01
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden nem szűz lányon ment át a fél város.
2017. szept. 2. 13:01
 16/23 anonim ***** válasza:

Na ja, de akkor hordja csak magával a friss negatív leleteit a különböző nemibetegségekről, mert aki mindenkivel összefekszik aki jön aki megy, annál elég nagy a rizikó (mindkét nem). Nem érdekel, hogy "védekeztek", akkor is.

2017. szept. 2. 13:05
 17/23 anonim ***** válasza:
Majd ha összejön veled, megkéred, hogy csinálja meg. Vagy mondjuk ha nem tetszenek az ilyen lányok, nem kell velük ismerkedni.
2017. szept. 2. 13:06
 18/23 anonim ***** válasza:

Jó, de ne tegyünk úgy, mintha minden random emberrel összefeküdni "menőség" lenne. Általában aki ilyen az erről harsog.

2017. szept. 2. 13:08
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem menőség. De én nem játszom azt, hogy jobb vagyok másoknál, mert nem szexelek, és nem hiszem, hogy bárki rosszabb ember lenne, mert szeret szexelni és csinálja.
2017. szept. 2. 13:19
 20/23 anonim ***** válasza:
91%

Az a baj, hogy egy nőnek nagyon könnyű "szexet" találni. Férfinak még évekig kell keresnie, mire valaki kapható bármire.

Innentől kezdve maga a szex megítélése is más kellene lenni nőnél és férfinál is...

2017. szept. 2. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!