Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is utálja a randikat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is utálja a randikat?

Figyelt kérdés
Utálom a randi előtti görcsölést, izgulást..hogy vajon bejövök-e majd neki. Utálom a sablonos kérdéseket, sablonos helyszíneket, utálom, hogy senki nem fog meg semmivel. Ha elhívnak randizni, akkor beindul a gyomorgörcs és nem akarom!!Más is volt így?
2017. szept. 1. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Akkor miért csinálod? Nem kötelező.
2017. szept. 1. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt már odáig fejlesztettem tovább, hogy ismerkedni is utálok. Nem akarok magamról beszélni, nem akarok egy idegent kérdezgetni az életéről..stb Ez komoly probléma tekintve hogy nehezen ismersz meg valakit ismerkedés nélkül. Társkereső applikáción írnak nekem és az jut eszembe, hogy ez most komolyan érdekel téged? Most tényleg erről akarsz beszélgetni? :D Szerintem még most változtass ezen míg oda nem jutsz, mint én. :D
2017. szept. 1. 21:10
 3/7 anonim ***** válasza:
A hiba benned keresendő, nem másban!
2017. szept. 1. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
En jopar eve randiztam tobbet, de en se szerettem. Marmint ahol csak beszelgettunk setaltunk. Kozos program kell. Ahol volt, az jol sult el, amugy szenvedes volt.
2017. szept. 1. 21:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Már nem randizok, kinőttem belőle, pedig imádom őket. Nem csajozok már, de nem is hiányzik senki.
2017. szept. 1. 22:05
 6/7 A legrosszabb ***** válasza:
Engem ijesztően nem érdekel az ismerkedés, főleg vadidegenekkel nem és interneten sem. Semmilyen kezdeményezést nem fogadok, és semmilyen "kupaklecsavarásra megkérésbe" nem képzelek bele kezdeményezést.
2017. szept. 1. 22:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ti, Urak-Hölgyek, mind kiégtetek, mint a 100W-os égő!
2017. szept. 2. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!