Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnétek vicces randikat?
23 éves vagyok, és még senki nem akart eljönni velem randizni.
Lehet nevetni.
Sohasem hívtam "randira" senkit. A kapcsolataim csak úgy maguktól alakultak.
De egyszer kiskoromban, mikor ovis voltam, mentünk haza. Ott volt az akkori szerelmem, a Rebeka, akinek próbáltam felvágni és csúszkáltam a bolt előtti jégen. Jól be is szakadt alattam, a tollkabátom meg felszívta az összes vizet. Nagyon szégyelltem magam.:)
23f
Egyszer vagy 500 km-t utaztam.
A lány nem jött el. Marha vicces volt.
Azóta húzom meg a kialakuló kapcsolatok lélektani határát 250 km-ben.
Nem minosul feltetlenul randinak. De egy kezeles utan (gerinc serv es csontkovacsnal voltam ) eljott a baratom egy szal voros rozsaval telen es azt mondta "zuhany rozsat akartam de zarva volt a kinai"
Nekem meg a lelegzet vetel us ugy fajt hogy azt hittem belehalok a nevetesbe.
18/L
Új srác a suliban, és randira hívott.
Barátnőim a kollégiumban beindultak, mert fél évvel azelőtt volt egy komoly heartbreakem.
Hát egy egész délutános készülődés volt, se ebédelni, se vacsorázni nem jutottam el.
Úgyhogy a randi elején leesett a vér cukrom, majdnem elájultam .
Randipartnerem szerzett be szőlőcukrot, miközben én halottsápadtan remegtem egy padon.
Szerencsére sikerült összeszednem magam.
Ezek után beültünk egy kávézóba, és egy narancsos cappyt kértem. ROSSZ ÖTLET VOLT! Az első kortytól összefacsarodott a szám, minden nyálmirigyem begörcsölt. És spriccelt a nyál a számból.
#8-nak legalább nem kellett utaznia érte.
(A 4. voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!