Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mesélnétek vicces randikat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélnétek vicces randikat?

Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 01:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A randira hívott csajjal sétáltunk az utcán mikor megjelent a pasija. :D
2015. jún. 11. 17:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mint kis penészvirágnak álmaim pasijával volt randim. Elfelejtettem. Lázas betegen várt rám. Na azóta már küldtem a közös gyerekünket napokkal iskolakezdés előtt évnyitóra.
2015. jún. 13. 01:05
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
Elvittem a négyéves fiamat a randinkra. Meglepi volt. Azóta lett két lányunk is.
2015. jún. 13. 01:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Társkereső oldalon ismerkedtünk meg egy átlagos testalkatú 180 cm magas, barna hajú, jó szövegű, humoros férfivel. (40-es korosztályról beszélünk) Az első randin a férfi könnyen rám ismert a képeim alapján, viszont én nem mert a randin közel 2 méter magas, kigyúrt, teljesen kopaszra borotvált fószer jelent meg. Aki mikor meglátott csak a keresztnevét tudta kinyögni nagy nehezen. Hogy oldjam a feszültséget sétát javasoltam a parkban, vártam, hogy mond majd valamit mint a neten szokott, de semmi, ballagtunk egymás mellet mint két sült hal. Megpróbáltam kérdezni, de csak igen vagy nem volt a válasz. Javasoltam üljünk le a virágok melletti padra. Leültünk, úgy rángatózott mellettem mint akit az áram, ráz engem pedig annyira fojtogatott a nevetés, hogy már alig voltam a visszatartásától. Beszéddel nem próbálkoztam (nem is tudtam volna mert kitört volna belőlem a nevetés) Ő sem beszélt. Egyszer csak megkérdezte mi az ott az oszlopon?

Denevérfogó vágtam rá és ránéztem, azt láttam el is hiszi és vizsgálgatja teljesen buta képpel a véletlenül fent hagyott karácsonyi izzósor díszítést "denevérfogót". Na itt elszakadt a cérna és kitört belőlem a nevetés, vége is lett a randinak mert nem tudtam abbahagyni.

Már öt éve történt, de ha olyan pasival hoz össze a sors aki nem jön be az első látásra azóta is kitör belőlem a nevetés.

Tanulság: mindenki saját képét rakja fel a társkeresőbe és ne a haverok levelezzenek a neten.

2015. jún. 17. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!