Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy toljak ki a ribivel? :@

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy toljak ki a ribivel? :@

Figyelt kérdés
Oké a következő a szitu, Nagyon rideg válaszokat várok: Van egy csaj ismerősöm tudja hogy rá vagyok kattanva, mindent megteszek érte és cserébe leolt de nagyon durván, ti hogy szólnátok be egy ilyennek? Hogy toljak ki vele?
2010. máj. 25. 22:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ha szed fogamzásgátlót, cseréld ki fejfájás-csillapítóra
2010. máj. 25. 23:26
 12/23 anonim ***** válasza:

VAGY, ha van rá pénzed, és tudod a lakcímét is, rendelj neki vibrátort a netről.

Fontos, ne otthoni hozzáférésről csináld, lehet, hogy megjegyzik az IP-címedet is. Szabadtéri WIFI a legjobb ilyenre.

2010. máj. 25. 23:36
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb kitolás, ha leszarod és ha esetleg ideges akkor a képébe nevetsz. Egy nönek az a legnagyobb büntetés, ha levegönek nézed, le sem szarod. Ja és magadat sem örlöd a dolog miatt.
2010. máj. 25. 23:57
 14/23 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval!!! Azt kell csinálni mindenkivel, amit veled csinál. Ha ő leszar, ak te is szard le (NEM SZÓ SZERINT!!!). Ha neked rosszul esik, hidd el, neki is rosszul fog esni!
2010. máj. 26. 16:12
 15/23 anonim ***** válasza:

Én azért mondom, hogy szard le, mert velem is ez volt, de én nem csináltam semmit (mert tudtam, hogy "rám üt vissza"). Most már sem zaklat, sem idegesít. Engem is nagyon lehordott, ütött. Ha mégis már nagyon paraszt, szólj be neki nyugodtan, lökd meg.xD

Amúgy hány évesek vagytok?

13/L

2010. máj. 26. 16:53
 16/23 A kérdező kommentje:
uccsónak: én 23/F ő 18/L utolsó 3 hozzászólás hangzik a legjobban eddig :D
2010. máj. 26. 18:55
 17/23 Plaga ***** válasza:
Vazze, hát ne enged, hogy többet nálad aludjon xD
2010. máj. 26. 18:55
 18/23 A kérdező kommentje:
Kösz Laczkó xD nem is engedem...
2010. máj. 26. 19:00
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

A legegyszerűbb ha semmit sem teszel meg érte. Nem tom mennyire tud csicskáztatni. Ha valamivel nagyon nem tud boldogulni akkor kérdezd meg, hogy segíthetsz-e neki. Ha azt mondja, hogy igen, akkor válaszold az, hogy hívjon fel valakit. Ha nem teszel meg neki semmit sem az nagyon szarul fog neki esni és szerintem ez a legjobb támadás. Egyet értek azokkal akik azt mondják, hogy csináld azt amit ő. Am én nekem herótom van az ilyen burájú ribiktől szal én úgy beszólnék neki mint annak a rendje. Ha nagyon durván olt le akkor te is ugyan úgy vágj vissza. Viszont ne ugyan azzal mert azt fogja mondani, hogy 5 éves vagy.

Csak ügyesen.

16L

2010. máj. 26. 20:05
 20/23 anonim ***** válasza:
dobd be a lovakhoz
2010. máj. 26. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!