Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK! :D Mért álltok le egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! :D Mért álltok le egy nyávógos ribivel? És mért mentek el anormális lányok mellet?

Figyelt kérdés
csak ugy kíváncsiságból. Tegnap már volt egy majdnem" hasonló kérdés de valakiek nem tetszett xD
2011. aug. 8. 11:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Én lehet más vagyok, de pont fordítva vagyok beprogramozva. Nyávogós mellett elmegyek és a normálisokkal leállok. Csak manapság kevés a normális.

21/F

2011. aug. 8. 11:41
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
csak a tizenéves kis p.csök ilyenek.. keress érett féfit :)
2011. aug. 8. 11:42
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Lányok! Miért álltok le egy jóképű bunkóval? És miért mentek el a normális fiúk mellett?

Előbbieknek kellenek a "nyávogós ribik" főleg, a normális fiúknak pedig a normális lányok. Viszont ha egy fiú ronda, akkor hiába normális, nem kell a normális lányoknak se.

2011. aug. 8. 11:49
 4/23 A kérdező kommentje:
vigyázz csak alacsonyabb lehet ! ;D
2011. aug. 8. 11:53
 5/23 anonim ***** válasza:
Smartguy, nekem sose lehet :P
2011. aug. 8. 11:53
 6/23 A kérdező kommentje:
ha valaki tökre lesz*rja a témát légyszi legalább ne ronditson ide . kössz ;D
2011. aug. 8. 11:54
 7/23 anonim ***** válasza:
Lányok, miért álltok le macsó tahókkal és képmutató nyálgéppekkel, és miért mentek el a normális pasik mellett, és miért hiszitek mindezek ellenére, hogy minden pasi egyforma?
2011. aug. 8. 12:12
 8/23 Smartguy86 ***** válasza:

Kérdező, az már tök egyértelmű volt az elején is, hogy a kérdésed hülyeség. Sima általánosítás, egy jó adag sértettséggel fűszerezve, amit akkor érzel, amikor másnak van valakije, neked meg nincs... Aztán kitalálsz mindenféle filozófiát, hogy megmagyarázd, miért vagy még mindig magányos. Szerintem gondolkozz el a dolgon!

64%(65) - Neked is lehetne barátnőd, ha legalább annyi energiát fektetnél a csajozásba, mint amennyit abba fektetsz, hogy minden csajozós kérdéshez kiírod, hogy a nőknek csak a külső a fontos :D

2011. aug. 8. 12:17
 9/23 Panda Péter ***** válasza:
ami ráadásul nem is igaz.
2011. aug. 8. 12:22
 10/23 anonim ***** válasza:
nem találkoztam még normális csajjal, illetve egyel már igen, de neki 3 éve barátja van 18/F
2011. aug. 8. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!