Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! :D Mért álltok le egy nyávógos ribivel? És mért mentek el anormális lányok mellet?
Én lehet más vagyok, de pont fordítva vagyok beprogramozva. Nyávogós mellett elmegyek és a normálisokkal leállok. Csak manapság kevés a normális.
21/F
Lányok! Miért álltok le egy jóképű bunkóval? És miért mentek el a normális fiúk mellett?
Előbbieknek kellenek a "nyávogós ribik" főleg, a normális fiúknak pedig a normális lányok. Viszont ha egy fiú ronda, akkor hiába normális, nem kell a normális lányoknak se.
Kérdező, az már tök egyértelmű volt az elején is, hogy a kérdésed hülyeség. Sima általánosítás, egy jó adag sértettséggel fűszerezve, amit akkor érzel, amikor másnak van valakije, neked meg nincs... Aztán kitalálsz mindenféle filozófiát, hogy megmagyarázd, miért vagy még mindig magányos. Szerintem gondolkozz el a dolgon!
64%(65) - Neked is lehetne barátnőd, ha legalább annyi energiát fektetnél a csajozásba, mint amennyit abba fektetsz, hogy minden csajozós kérdéshez kiírod, hogy a nőknek csak a külső a fontos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!