Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! :D Mért álltok le egy nyávógos ribivel? És mért mentek el anormális lányok mellet?
Figyelt kérdés
csak ugy kíváncsiságból. Tegnap már volt egy majdnem" hasonló kérdés de valakiek nem tetszett xD2011. aug. 8. 11:39
11/23 anonim válasza:
Smartguy, sokkal több energiát belefektettem már, és éppen ezért derült ki számomra, h minden nőnek csak a külső számít.
12/23 Smartguy86 válasza:
Azért tényleg kíváncsi lennék, hogy mire mondod te azt, hogy csúnya vagy. Ha valaki igényesen öltözik, figyel a testére (nem duci, és sportol), és a frizurája se egy kóckupac, ami zsíros és korpás, akkor a külsővel ott véget is ér a vágylista a nők számára. Minden azon múlik, hogy te belül hogy érzed magad. Ez igaz a nőkre is (Kedves kérdező!!). Az nagyon tud ám látszani, ha valaki belül saját magával vív küzdelmeket, és a tudata két felé rángatja - az egyik fele az, hogy kell neki valaki, a másik fele meg az, hogy kitalál mindenféle dolgot, amiért nem kell neki ugyanaz a valami. Ez a kettős érzés aztán kegyetlen disszonanciát tud kelteni belül! És emiatt nem tudsz úgy viszonyulni a nőkhöz, ahogy kellene, mert te belül sem hiszed, hogy érdemes közeledni feléjük. Ez olyan, mintha tudnád egy kilós kenyérről, hogy penészes belül, de éhes lennél és csak azért is meg akarnád enni... Szerintem az egész csak hozzáállás kérdése! Ha látják rajtad, hogy el vagy csigázva és nem vagy rendben magaddal, az mindenkinek feltűnően zavaró (nem csak a nőknek, a férfiaknak is feltűnik) - kérdezd csak meg a fiú ismerőseidet, hogy ők egy magabiztos férfit látnak-e benned, vagy egy visszahúzódó kisfiút! Aztán változtass!
13/23 anonim válasza:
Azt kéne már felfogni azoknak, akik ezt a szöveget szajkózzák, h nem az önbizalomhiány volt előbb, hanem pont a sok kudarc vette el az én önbizalmamat is, meg más csúnya srácokét is.
14/23 Panda Péter válasza:
Azt kéne már felfogni azoknak, akik ezt a szöveget szajkózzák, hogy az igazi férfi minden kudarc után feláll és megy tovább.
15/23 anonim válasza:
De minek, ha borítékolható az újabb kudarc?
16/23 anonim válasza:
hülyeség! én például teljesen normálisnak tartom magam, még ha néha nem pont ezt tükrözi az oldalon leírt véleménye :D
szóval én pont a normális lányok mellett állok le, csak ők mennek tovább :)
17/23 Smartguy86 válasza:
14:09 - Ez csak egy egyszerű önigazolás! A kudarc MINDIG ott lesz! Mindig van kockázat! De aki nem vállalja a kockázatot, az sose fog nyerni! Az maximum a langyos fosban fog vegetálni egész életében, lesz egy "biztos" állása, ahonnan akkor teszik ki, amikor akarják és lesznek a vágyai, amiket mindig el akart érni...
A sírján meg ez fog állni: "Itt nyugszik Ő, aki holnap akart boldog lenni..."
18/23 anonim válasza:
A kudarc valóban mindig ott lesz, legalábbis nálam. Ha téged is a lányok 100%-a visszautasítana a külsőd miatt, te is belefáradnál előbb-utóbb.
19/23 Smartguy86 válasza:
Én inkább változtatnék a hozzáállásomon és ha tudok, akkor a külsőmön is! De szerintem az esetek 99%-ban az a helyzet, hogy a hozzáállással van baj. 1% a fogyatékosoké és a nyomorékoké, mert ők csak egymás között találnak párt leggyakrabban.
20/23 anonim válasza:
A hozzáállásom a kudarcok miatt lett ilyen, tehát nem fordítva, a külsőmön pedig nem tudok előnyömre változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!