Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért törölt a fiú az ismerőse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törölt a fiú az ismerősei közül?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki régóta tetszik.

Nagy nehezen bejelöltem(mivel élőben alig láthatom így sajna nem lett volna esélyem).

Visszajelölt. A lényeg hogy egy hónap eltelt, most elhatároztam írok neki erre annyit látok, hogy facebookon kapcsolatban van és engem meg törölt az ismerősei közül. (Hozzá teszem csak engem, mást nem). Így, hogy kapcsolatban van, lőttek mert foglaltra nem hajtok. De nem értem, hogy miért törölt? Gondoltam arra is, hogy idegesítő lennék, de nem posztolok semmit csak a rajzaimat.

Tudom, buta vagyok de ezt tényleg nem értem. Nem tudom miért esik ilyen rosszul ez nekem.

2017. aug. 30. 23:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán így adta tudtodra, hogy ne próbálkozz.
2017. aug. 30. 23:42
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Nézd. Levette, hogy ismerkedni akarsz vele. Kapcsolata van, téged nem ismer. Sokan tartják magukat az FB eredeti funkciójahoz, hogy ismerokoket tartanak számon. Mások nem, ha valaki nem celeb oldalt uzemeltet, akkor az 500 feletti ismerős szám gyanús. Csak gyűjtögetnek és menozni akarnak.
2017. aug. 30. 23:45
 3/11 anonim ***** válasza:
20%
A srác egy irtó nagy paraszt, emiatt ne te érezd szarul magad.
2017. aug. 30. 23:48
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én értem, de ha így akar "visszautasítani", akkor miért igazolt vissza, és miért egy hónap után törölt?

Kénytelen vagyok belenyugodni csak annyira sérti az önbizalmat hogy az hihetetlen.

2017. aug. 31. 00:02
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos nem látom a gondolatait. Lehet, hogy alufólia sisakot visel?
2017. aug. 31. 00:26
 6/11 anonim ***** válasza:

1. lehet, h. rajott, hogy nem is ismer, mivel nem emlekszik rad, vagy fogalma sincs hogy ki vagy, s veletlenul jelolt vissza

2 nem tetszenek neki a rajzaid (nekem egy katona srac kuldte el emailben a festmenyeit, amint veres gurulo emberfejek stb. voltak, utana meg zaklatott, mert nem jelentkeztem)

3 fogalmam sincs

2017. aug. 31. 01:17
 7/11 anonim ***** válasza:
52%
Mert a barátnője féltékeny liba.:D
2017. aug. 31. 04:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a barátnő hatására. Egyébként ekézhetitek a csajt, de ha a srácnak fontos lenne a kérdező, nem törölte volna ki. :) Valószínűleg mindkettő levágta, hogy mit akarsz, a srác pedig szereti a barátnőjét. Szerintem ne foglalkozz vele, hiszen írtad, hogy foglaltra úgyse hajtanál.
2017. aug. 31. 10:53
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Sajna tnyleg kár rágódnom rajta, ez ennyi volt.

Foglaltra nem hajtanék, mert anno a legelső kapcsolatomban a srác mellettem ismerkedett egy lánnyal. Ez egy olyan lecke volt nekem, hogy foglaltra sosem hajtunk, hogy én sem teszem.

Csak rossz. De hát ezt is kiheveri az ember. :D

2017. aug. 31. 10:56
 10/11 anonim ***** válasza:
54%

"Kénytelen vagyok belenyugodni csak annyira sérti az önbizalmat hogy az hihetetlen."

Ha tudnád, hogy ez pasiként mennyiszer éljük át...

2017. aug. 31. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!