Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért törölt az ismerősei közül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért törölt az ismerősei közül?

Figyelt kérdés

Nyilván nem tudjátok megmondani, hogy ő konkrétan miért tette, de mondjátok már el, kérlek, hogy nektek milyen indok jut az eszetekbe.

Szóval a történet röviden annyi, hogy ismerkedtem egy sráccal, szerintem szépen alakultak a dolgok, aztán megmondta egyik pillanatról a másikra, hogy ő nem áll készen egy kapcsolatra, így hagyjuk az egészet. Ez volt kb. egy hónapja, azóta nem is láttam, nem is írtam neki, semmilyen interakcióba nem kerültünk. És most miért töröl a facebook ismerősei közül egyik napról a másikra? Már nem is ismerjük egymást, miközben rengeteg személyes dolgot tudunk a másikról vagy mi van? :D

2017. jún. 16. 23:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Jobbnak látta teljesen megszakítaniva kapcsolatot, nem akarta látni az arcod sehol.
2017. jún. 17. 00:05
 2/11 anonim ***** válasza:
61%
Gyorsabb léptekkel akart szexet, ilyen egyszerű. Mivel ez nem jött össze ezért nem akart tovább tökölődni és energiát fektetni a dologba.
2017. jún. 17. 00:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem is érezte, hogy te komolyan veszed
2017. jún. 17. 00:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Így van. csak a szex lehet az oka! ez alap... nem is értem, hogy miért nem tudtam :O
2017. jún. 17. 00:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Vagy összejött más neki és nem akarja, hogy esetlegesen okvetlenkedj, hiszen te is mondtad, sok személyes dolgot tudtok egymásról.

30/f

2017. jún. 17. 00:32
 6/11 A legrosszabb ***** válasza:
Ugye ez ilyen netes ismerkedés volt? Na azt sosem szabad komolyan venni.
2017. jún. 17. 01:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Elmondom, én mire használok egy ilyen közösségi oldalt és a bejelölést.

1. Akit a való életben ismerek, az az ismerősöm, ezért CSAK ilyen embert jelölök be.

2. A FB-on változtatgatják, ki kaphatja meg a leveledet, stb., tehát ha valakivel beszélni akrok, de a rendszer nem értesíti őt, mert nem ismerősöm, akkor megpróbálkozom úgy megoldani ezt a technikai dolgot, hogy bejelölöm;

értelemszerűen ha megváltozik a szoftver (ez az elmúlt hónapokban történt), erre nincsen szükség, és mivel nem is ismerősöm, megszüntetem a bejelölést.

Teljesen függetlenül attól, milyen viszonyban vagyunk.

2017. jún. 17. 01:33
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Júj, hát szerintem ezzel a kérdéssel fordilj..áhh, ez az a szint amikor már trollkodni sincs kedvem :(
2017. jún. 17. 08:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg olyan ember, mint én, csak olyan emberek az ismerősei facen, akikre valóban kíváncsi. Én is töröltem már így ismerkedőpartnert, nem volt már közünk egymáshoz, minek lett volna tovább az ismerősöm?
2017. jún. 17. 08:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is kitörlök minden olyan embert, akivel nem vagyok kapcsolatban, azaz nem ismerem élőben és nem is beszélünk rendszeresen. Akár nő, akár férfi.

Minek halmozzam oda az olyan emberek sokaságát, akikkel egyáltalán nem kommunikálok?

2017. jún. 17. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!