Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az előfordulhat, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előfordulhat, hogy egy pasi azért van csendben, mert zavarban van?

Figyelt kérdés
Máskor mindig nagyszájúskodik. Aztán ha ott vagyok, akkor hirtelen csöndben lesz, illetve ez akkor van, ha nem kettesben vagyunk. Viszont ha ketten, akkor feloldódik, kérdezget engem, érdeklődik a dolgaim után. Tehát ha többen vagyunk akkor csöndes, ha ketten akkor beszédes. Miért? Zavarban van, vagy nem tetszem neki?
2010. máj. 25. 20:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Egy pár napja mikor beszélgettünk közvetlen volt, sokat beszélgettünk. Ma többen voltunk, és hozzám sem szólt szinte...
 2/6 anonim ***** válasza:
félőske :)
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy zavarban van. Szerintem bejössz neki. :)
2010. máj. 25. 21:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van, és tényleg bejövök neki. És az is igaz lehet, hogy félős. De hát mit csináljak vele ha ilyen? Én is félős vagyok, ennyire azért lehetne bátor, hogy lép...Mert kár lenne ha ennyiben maradna a dolog. :/
2010. máj. 25. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Én lépnék a helyedben:) Ha már ő nem lép.... aztán majd kiderül! Mit veszthetsz?!
2010. máj. 25. 21:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is lépj, mert tetszel neki, csak zavarban van. Egyébként olyan, mintha rólam írtál volna. :) ;D :P
2010. máj. 25. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!