Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valaki ezt szóvá tenné azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki ezt szóvá tenné azt hagyjam a francba vagy jogos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Anyagilag szerencsére nincs problémám így tesómékkal a fagyit, mekit, van hogy mást is (pl veszek a gyereküknek valamit, vagy ruha vásárlásnál fizetek nekik valamit), vagy ha barátokkal, vagy ismerőssel megyek valahova fagyi vagy bármi más költséget át szoktam vállalni.

Tehát meghívom sokszor őket, vagy csak előzetes jelzés nélkül fizetem helyettük.

Na az exem egy idő után ezt már olyan szinten vette alapnak, hogy már kb az én pénzemmel kalkulálva akart vásárolni, sőt egyszer szó szerint felháborodott, amikor nem fizettem helyette valamit.

Szóval ha valakivel beszélgetek és tudja, hogy másoknak szoktam fizetni a dolgokat és mondjuk randin hagyom, hogy fizesse a sajátját, vagy mondjuk első randit én fizetem, másodiknál elfogadom, hogy ő fizessen...és szóvá teszi, hogy "ha másoknak fizetem, akkor neki miért nem?" vagy esetleg alapból elvárja, hogy én fizessek, akkor mit tegyek? Nem akarok fillérb4xó lenni, de azt sem akarom, hogy megint követelőző vagy pénzéhes csajt fogjak ki, vagy épp a kapcsolatban váljon azzá, esetleg lehúzós csajjal együtt lenni aki csak a pénzért van velem.

Nem szeretem azt a dolgot amikor valaki máshogy vásárol, amikor én fizetek, elvárom, hogy ugyanúgy vásároljon mintha ő fizetne, persze ha felajánlom, hogy nyugodtan kérjen bármit az más.

Sokan ezzel visszaéltek, volt aki csak próbálkozott volna (nem párkapcsolatban).

Kapcsolatban nem szeretném ha megint melléfognék és valami idiótát fognék ki.

Most akkor hogyan is lenne ez jó?

2017. aug. 29. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Annak adsz a pénzedből, akinek akarsz. Senkinek nem jár automatikusan. Rúgd ki az élősködőt!
2017. aug. 29. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Ennyit írni egy fagyiról vagy hambirol felesleges. Aki a nem létező penzedre pslyazik az drága étterembe hivatja meg magat, nem egy fagyiról.... Lol.
2017. aug. 29. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Aruld mar el, hogy az x csaj akivel epp randizol honnan tudja ezeket? :D Komolyan fel lehet manapsag azzal vagni, hogy valakit nem gond meghivnod a mekibe vagy egy fagyira? :DDF
2017. aug. 29. 21:33
 4/8 A kérdező kommentje:

3-as:

volt olyan csaj aki a húgom barátnője volt és úgy akart velem ismerkedni, ugye ő azért már ismeri ezt az oldalamat is

van akinek imponál az, hogy jól keresek, na az ilyeneket akarom kiszűrni, ha csak emiatt akarnak velem lenni, vagy esetleg ezen élősködni

2017. aug. 29. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:
A hugod baratnoje oke. De a tobbiek honnan tudjak ezeket? Ugy tudod a legjobban kiszurni, ha ezeket megtartod magadnak ugyanis.
2017. aug. 29. 21:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát ismerkedés alatt nem jön ez szóba jó esetben.

Meg eddig szerencsére olyannal nem találkoztam aki egyből elvárta volna ezt, vagy csak illemből ajánlották fel a fizetést.

2017. aug. 29. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy nőre mindig kell költeni és többet mint amennyit ő költ rád. Ez így megy amióta világ a világ.
2017. aug. 29. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nőként kifejezetten nem szeretem, ha helyettem fizetnek. Persze ismerkedésnél az első pár randi alkalmával, ha meghív az illető azt el szoktam fogadni (főleg mert eddig az összes exemnek sértette a férfiúi büszkeségét, ha épp magamnak akartam fizetni a mozit) de hosszútávú kapcsolatban, de még rövidtávúban sem tartom fair dolognak, hogy mindent a pasi fizessen, egyébként is én inkább azokért a programokért rajongok ami nem kerül pénzbe pl séta, túrázás ilyesmi.
2017. aug. 30. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!