Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy egy 22 éves elnőtt férfi kikezd egy 14 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Ráadásul 150 km a távolság, és azt hiszi, hogy megéri, hogy együtt fognak megöregedni.2017. aug. 27. 00:13
2/18 anonim válasza:
14 éves lányok között is van különbség. Ismerek olyan 15 éves emo/scene lányt akit egyedül elengednek fesztiválokra, volt már nem egy pasija, intim piercinget csináltat jövőre és cseppet sem az az elveszett lélek.
Nem a kor fogja eldönteni ki mennyire illik össze a másikkal. 22 évesen pedig kevés felnőtt férfit ismerek. Az nem normális, hogy túl sokat lát bele a dologba úgy, hogy még semmi nincs közöttük.
3/18 anonim válasza:
Hát, nem igazán. Egyáltalán miért engedi meg magának, hogy megnézzen egy 14 éves lányt, aki még tökre kiscsaj, ez a pasi viszont már felnőtt kéne elvileg, hogy legyen. Ennyire nem szabadott volna, hogy ott ragadjon a gyerek-korban. Nekem ez durva. Miért nem idősebbekkel levelezik a pasas? Hogy jut eszébe, hogy egy kislánnyal levelezzen? Vagy ha a kislány kezdeményezett, amit nem nagyon hinnék, a pasi miért nem pattintja le?
4/18 A kérdező kommentje:
A pasas azt mondta, hogy nem így akarta, de hasonlítanak jó pár dologban egymásra. Röhej szerintem...
2017. aug. 27. 00:33
5/18 anonim válasza:
Még ha koraérett is a lány, szerintem, akkor sem normális dolog.
7/18 anonim válasza:
Hőőőha..és vajon mit akar kezdeni azzal a 14 éves lánnyal? Az azt hiszem, általános 8.osztály?
9/18 anonim válasza:
16 voltam 23 éves pasim volt. Tanult, iskolát végzett emberke volt, dolgozott is. Lütyő csaj voltam, mégis így visszaemlékezve, értettlenebnek tartom, mint akkor saját magamat, de minden tekintetben.
10/18 A kérdező kommentje:
Ráadásul a pasas tudta, hogy a haverom teljesen odáig volt a lányért, aki korban jobban hozzá illett volna. És a haverom mutatta be a 22 évesnek, persze nem azért, hogy össze jöjjön vele.
2017. aug. 27. 02:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!