Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek szép? Mit gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szép? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
[link]
2017. aug. 18. 22:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20%

#11 figy. egyszerű kommenteket értesz félre. te valami rajongó vagy és ez bánt?

ha neked ez a lány egy selfmade girlnek tűnik, ám legyen. itthon konkrétan tudok olyat, akiről megjelennek cikkek az indexen is és közben nem abból fedezi az életmódját, mert nem termelné ki.

és itt a képeken nekem nagyon az van, hogy a hátterek és a körítés jóval erősebb, mint a lány karaktere.

2017. aug. 18. 23:35
 12/21 anonim ***** válasza:
6%
Már egyszer volt kint ez a kérdés. Te vagy a képeken? Súlyos önértékelési gondjaid lehetnek, ha mások folytonos visszaigazolására van szükséged ahhoz, hogy elhidd magadról, hogy vonzó vagy. Tudom, miről beszélek, én is pont ilyen vagyok.
2017. aug. 18. 23:39
 13/21 anonim ***** válasza:
7%
A pénz "széppé" varázsolja kíváncsi lennék ha nem tudna igy öltözködni sminkelni stb akkor milyen is lenne kinézetre?!
2017. aug. 18. 23:40
 14/21 anonim ***** válasza:
57%

Egyik nő sem tetszik, aki instagrammon posztolgatja a saját képeit.

Mindegyik egy kaptafa. Milliomos szülők, modellek.

Egy magamfajta kőbányai prolinak ez hányinger.

Egy egyszerű lány belső értékekkel ezerszer nagyobb csoda.

2017. aug. 18. 23:46
 15/21 anonim ***** válasza:
12%
Semmi extra
2017. aug. 19. 04:54
 16/21 anonim ***** válasza:
25%
Full átlag, tucat + 1. Nekem nem jön be. 1 patronra jó, de hosszabb távra esélytelen lenne.
2017. aug. 19. 10:40
 17/21 anonim ***** válasza:
6%

Ez a kérdés szabálytalan, mivel ez apróhirdetés, vagy hirdetés! Ráadásul, mint a fenti válaszokból kiderül, már korábban is megkérdezte ugyanezt, ami duplán szabálytalan.

Pl. felrakod a céged ide, hogy "szerintetek milyen ez a profil?", simán hirdetés és plusz forgalom a céged honlapjának... Ez az oldal, pedig nem erre való!

2017. aug. 19. 10:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, de tekintve, hogy instagramra pakolgat fel magáról értelmetlen képeket, így a halálnak se kéne.
2017. okt. 1. 21:42
 19/21 anonim ***** válasza:
59%
Horn Gyula unokája, dédunokája ("Sonja Horn")?
2017. okt. 2. 23:49
 20/21 anonim válasza:
Szerintem gyonyoru
2017. dec. 26. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!